Ero Ostovelat ja myyntisaamisetOstovelat vs myyntisaamiset

Ostovelat ja myyntisaamiset ovat termejä, jotka liittyvät toimintaan. Ostovelat ja myyntisaamiset ovat kaksi puolta tapahtuman. Termit itse kertovat, että he ovat erilaisia ​​'' yksi on maksettava ja toinen on vastaanotettavissa.

Ostovelat ovat summia, että yritys on maksettava tavaroista tai palveluista oli tuonut. Se on määrä, joka ei ole välittömästi maksettu. Myyntisaamiset on juuri päinvastaista kuin Ostovelat. Myyntisaamiset on määrä, joka yhtiö on saada tavaroista ja palveluista, jotka se oli myynyt. Kuten tilin maksettava, tilin saaminen ei myöskään ole toteutunut välittömästi.

Ostovelat voidaan kutsua velaksi taas myyntisaamiset voidaan kutsua varoiksi. Ostovelat tarkoittaa, että yritys on viettää käteistä ja myyntisaamiset tarkoittaa, että yritys on saada käteistä. Ostovelat yritys 'veloista, jotka on maksettava tietyn ajan kuluessa, jotta vältettäisiin oletuksena.

Vaikka myyntisaamiset pitää kirjaa rahaa, että yritys on saada, ostovelat pitää kirjaa velat yrityksen on maksettava.

Vaikka menettelyt myyntisaamisten ja ostovelkojen ovat samat, entinen yksi on monimutkaisempi menettelyjä kuin se koskee kerätä rahaa. Mikäli ostovelkojen, yhtiöt voivat olla tiukkoja menettelyjä.Ostovelat ja myyntisaamiset kehitetään mukaisesti teollisuuden politiikkaa, standardeja ja taloudelliseen asemaan.

Myyntisaamiset yleensä vedenpitäviä tulee muodossa IIKEVOITTO riviä luottoa. Myyntisaamiset kirjata varoiksi yrityksen 'taseeseen. Toisaalta, ostovelat kirjataan vastuut yritys' taseeseen.

Yhteenveto

1. Ostovelat ovat summia, että yritys on maksettava tavaroista tai palveluista oli tuonut. Myyntisaamiset on määrä, joka yhtiö on saada tavaroista ja palveluista, jotka se oli myynyt.
2. Ostovelat voidaan kutsua velaksi kun myyntisaamiset voidaan kutsua varoiksi.
3. Ostovelat yritys 'veloista, jotka on maksettava tietyn ajan kuluessa, jotta vältettäisiin oletuksena.
4. Myyntisaamiset seurata rahaa, että yritys on saada. Ostovelat pitää kirjaa velat yrityksen on maksettava.