Ero UGMA ja utmaUGMA vs utma

UGMA sanoista Uniform lahja Alaikäiset Act, kun utma on Uniform Siirto Alaikäiset Act. Ne ovat joitakin säästöistä vaihtoehtoja, joita perheet voivat valita lapsilleen, kun he ovat edelleen nimeltään alaikäisiä. Vaikka ero UGMA ja utma voi olla hyvin pieni, se on äärimmäisen tärkeää tehtäessä päätöstä. Se 'on hyvin tärkeää, että vanhemmat ja talonmiesten olla hyvin perehtynyt taloudelliset vaihtoehdot lapsi voi käyttää. UGMA ja utma ovat kahdenlaisia ​​tystilejä, vastakohtana valvojana tilejä.

Ominaisuudet UGMA ja utma

Sekä UGMA ja utma säästöt vaihtoehtoja, vanhempi tai isovanhempi on virallinen huoltaja, joka luovuttaa omaisuus, ja joka toimii myös tilin hallintaan. Säilytysyhteisö nimet edunsaaja ja määrittää ikä, jolloin edunsaaja saa rahaa. Säilytysyhteisön on myös oltava vakavarainen, jotta hän voi tehdä lahjoituksia ja valvoa varojen hoidossa. Tuensaajan on molemmissa tapauksissa olla Yhdysvaltain kansalainen tai pysyvä asukas, jossa on sosiaaliturvatunnus. Periaatteessa tili on edunsaaja 'nimi, mutta hoitaa huoltaja.

Nämä kaksi tiliä ovat molemmat verotetaan lapsen (saaja) varten korko, voitot ja osingot, ja ei ole rajoituksia nostoja varten vanhemman, vaikka ne voivat 't voidaan laillisesti sulkea vanhemman.

erotIrtisanominen ikä voi vaihdella yhdestä tilasta toiseen, mutta yleisesti, että UGMA luottamus, irtisanominen ikä on 18 vuotta, kun taas utma luottamus, irtisanominen ikä on 21.

UGMA tili mahdollistaa vanhemman lahjoittaa lahjoja lapselle, kun he ovat molemmat elossa, ja sallii lahjoja kuten rahaa, henkivakuutus, varastot tai elinkorot. UGMA tilillä on yleensä tiukemmat säännöt, ja sallii ainoastaan ​​perus varat lahjoittaa.

Utma huomioon kuitenkin, voit enemmän aikaa hallita tilin kuin UGMA, ja se mahdollistaa myös sijoituksia enemmän omaisuuden kuin kanssa UGMA tilillä. Riippuen siitä, missä tilassa se on avattu, kypsyys aika voi olla jopa 25 vuotta. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos vanhempi huolestuttaa lapsi voisi käyttää niitä väärin tai ylitämme rahaa, jos he saavat käyttöönsä sen ennen kuin ne päättynyt college.

Normaalisti UGMA tililimiiteillä käyttö vain tukivelvoitteet, mutta utma tili mahdollistaa yhden laajentaa käyttöä enemmän kuin vain tukea varten.

Yhteenveto:
UGMA sanoista Uniform lahja Alaikäiset Act, kun taas utma sanoista Uniform Siirto Alaikäiset Act.
Utma mahdollistaa enemmän kypsyyttä aikaa ennen luovuttamista sille yli saajalle (jopa 25 vuotta), tilasta riippuen, kun taas UGMA erääntyy 18 vuotta.
Vain perus varat voidaan lahjoittanut kanssa UGMA, kun taas utma mahdollistaa laajan omaisuus lahjoitti.