Ero Opportunity ja RajakustannusMahdollisuus vs Rajakustannus

Hinta on arvo, joka pidetään tuottamaan kohteen tai vaihtoehtoisesti, että on luovuttu hyväksi päätöksen valita toisen tuotteen tai kohteen. Kustannukset luokitellaan sen mukaan, miten niitä sovelletaan; esimerkkejä ovat lisäkustannukset ja vaihtoehtoiskustannukset.
Vaihtoehtoiskustannus on avainkäsite talous ja rahoitus, koska se ilmaisee suhdetta niukkuus ja valinta. Kun kuluttaja valitsee tuotteen joukosta useita vaihtoehtoja, kustannukset liittyvät toiseksi paras vaihtoehto on mahdollisuus kustannuksia. Esimerkiksi vaihtoehtoiskustannukset syömisen paistettua olisi syö merenelävien lautasella. Tilaaminen molemmat merkitsisi maksavat enemmän, mikä on toinen tilaisuus kustannuksia ruokailija. Sen tavoitteena on varmistaa tehokas niukkojen resurssien ja voi olla joko rahallinen arvo vai ei, kuten arvo menetetty aika, tuotanto, hyödyllisyys ja mahdolliset hyödyt tai mielihyvää johdettu yritys. Se muodostaa perustan marginaalinen arvoteoriasta ja teorian aikaa ja rahaa.
Rajakustannukset, toisaalta, on tuotantokustannukset lisäyksikön. Kun tuotteen määrää muuttuu yhdellä yksiköllä, muutos kokonaiskustannukset on marginaalinen kustannus. Se on myös peruskonsepti talous ja rahoitus. Esimerkiksi tuottamaan ylimääräisiä laukkuja, yritys joutuu ostamaan lisälaitteita ja palkata uusia työntekijöitä marginaalinen tuotantokustannukset ylimääräisiä laukkuja olisivat laitteiden hinta ja palkat uusien työntekijöiden.
Kasvu ja lasku kiinteiden kustannusten riippuu tuotannon määrään. Vaikka muuttuja ehdot riippuvat tilavuuden, jatkuva ehdot eivät ole ja esiintyä erän koon mukaan. Kaikki lisäkustannukset aikana hankitun tuotannon Lisäkappaleita ovat marginaalisia kustannuksia. Jotta hyvä rajakustannusten, marginaalinen hyöty tuottaa ylimääräisiä tuotteiden täytyy ylittää tai on oltava vähintään yhtä suuri kuin rajakustannus. Nämä tekijät voivat vaikuttaa rajakustannus: läsnäolo positiivisia ja negatiivisia alueita, transaktiokustannukset, ja hintasyrjintä mm.
Vaikka rajakustannukset ovat helposti nähtävissä, vaihtoehtoiskustannukset on näkymätön tai piilotetaan. Se on yksi tärkeimmistä eroista kirjanpidon ja taloudellisia kustannuksia. Unohtaminen se kun ei ole erityistä kirjanpito kustannuksia tai hintaa, tai kun se on liian alhainen, antaisivat väärä uskomus, että tuote ei maksa mitään.
Yhteenveto:1. Vaihtoehtoiskustannukset on taloudellista tai taloudellinen käsite, joka ilmaisee suhdetta niukkuuden ja valinta, kun rajakustannus on taloudellista tai taloudellinen käsite, joka edustaa tuotantokustannukset lisäyksikön.
2. Marginaalikustannusten aina rahallinen arvo, kun tilaisuus kustannukset voivat olla rahallinen arvo vai ei.
3. Vaihtoehtoiskustannukset sisältää arvon menetetty aika, tuotanto, hyödyllisyys ja edut, jotka saattavat ovat nauttineet jos toinen valinta on tehty, kun rajakustannus ei.
4. rajakustannukset ovat näkyvissä, kun tilaisuus kustannukset eivät ole.