Ero EBIT ja BruttokateprosenttiEBIT vs Bruttokateprosentti

EBIT tai Tulos ennen korkoja ja veroja ja myyntikate ovat liittyviä termejä yrityksen 's tuloja.

Tulos ennen korkoja ja veroja, kutsutaan myös tuotot, auttaa laskettaessa yrityksen 'voitto ilman kuluja kiinnostava ja vero. EBIT on osoitus yrityksen' s voitto, joka on arvioitu tulot miinus toimintakulut, pois lukien korko ja verot.

Sijoittajat yleensä etsiä liiketulos tuloslaskelman. Tulos ennen korkoja ja veroja auttaa hyödynnä käytettävissä olevien resurssien, välttäen tarpeettomia ostoksia ja poistaa jätettä, jossa kaikki auttavat yleisessä yrityksen tuottoon. Jos on vaihtelua Tulos ennen korkoja ja veroja yhdeltä jaksolta seuraavalla kaudella, se tarkoittaa, että jotain on vialla, että yritys.

Bruttokate voidaan myös kutsua myyntikate korko tai bruttovoittomarginaali. Bruttokate voidaan kutsua kuin erotuksen tuotantokustannusten ja myynti ilman verotus, palkanlaskenta, korot ja yläpuolella. Bruttokate voidaan myös sanoa kuin summa, joka on vaikuttanut yrityksen jälkeen maksaa pois suoran kiinteän ja suoran muuttujan yksikkökustannuksia. Jos yrityksellä on korkeampi bruttokate, niin että yhtiö on paljon rahaa edelleen toiminnot kuten tutkimus ja kehitys sekä kehittyvät uusia markkinointistrategioita. Myyntikate on myös osoitus siitä, miten yritys johtaa työvoiman ja tarvikkeiden tuotannossa.

Bruttokate voidaan laskea lisäämällä vuosittainen myynti paluu Liikevaihto miinus Myytyjä. Tulos ennen korkoja ja veroja voidaan laskea lisäämällä kuin käytön kulut Toiminnan tuotto miinus kuluihin.

Yhteenveto1. Tulos ennen korkoja ja veroja, kutsutaan myös tuotot, auttaa laskettaessa yrityksen 'voitto ilman kuluja kiinnostava ja vero.

2. Bruttokate voidaan kutsua erotuksen tuotantokustannusten ja myynti ilman verotus, palkanlaskenta, korot ja yläpuolella.

3. Tulos ennen korkoja ja veroja auttaa hyödynnä käytettävissä olevien resurssien, välttäen tarpeettomia ostoksia ja poistaa jätettä, jossa kaikki auttavat yleisessä yrityksen tuottoon.

4. Bruttokate voidaan myös sanoa kuin summa, joka on vaikuttanut yrityksen jälkeen maksaa pois suoran kiinteän ja suoran muuttujan yksikkökustannuksia.