Ero HSA ja MSAHSA vs MSA

HSA tarkoittaa Health säästötilitiedot, kun taas MSA sanoista Medical säästötili. Nämä termit viittaavat sairausvakuutusjärjestelmiä Amerikassa. Vaikka on olemassa monia ihmisiä, jotka ovat onni on jonkinlainen sairausvakuutus, monet näistä ihmisistä eivät oikeastaan ​​ymmärrä, mitä sairausvakuutus vaihtoehdot ovat käytettävissä. Monet ihmiset vakuutuksen eivät tiedä, mitä eroa on Medical säästötilitiedot ja terveys säästöt huomioon; mutta on keskeisiä eroja kahden järjestelmän.

Saadakseen selville asian ydin, miten kaksi terveys järjestelmien työtä, meidän on ymmärrettävä ajatus kaslähtöiset terveydenhuolto. Kaslähtöiset terveydenhuolto huolehtii potilaiden joko HSA tai MSA, mutta vakuutuksen, joka on erittäin vähennettävissä. Tämä erittäin omavastuu politiikkaa käytetään Potilaan turvallisuus äkillisiltä, ​​katastrofaalinen sairauskulut. Vakuutuksia tämäntyyppisiä on huomattavasti alhaisempi kuukausittain palkkion verrattuna matalan vähennyskelpoisia sairausvakuutusjärjestelmistä.

Voit aloittaa HSA tai MSA, sinun täytyy olla korkea vähennyskelpoisia sairausvakuutus suunnitelma (HDHP). Kun tämä on määritetty, talletukset voidaan tehdä työnantajan on Pretax pohjalta, osaksi MSA tai HSA. Muussa tapauksessa, jos talletukset eivät ole kautta työnantaja, niin kokoelmien on verojen jälkeen. On rajansa määriin, jotka voidaan talletetaan kunkin tilin, ja nämä rajat asettaa IRS. Kaikki määrät ylittävät rajoja pidetään liikaa, ja eivät ole verovähennyskelpoisia. Kuitenkin, kun rahat on talletettu se säilyy tilin, ja vaikka jätä työllisyyttä ja pudota HDHP, tili pysyy omasi.On tärkeää tietää, että on olemassa tiedot kuka todella täyttää mikä järjestelmä. Sekä HSA ja MSA tarvitsevat HDHP voidakseen avata tällaisen tilin, mutta kaksi täsmennyksiä tarvitaan MSA. Vain henkilöt, tai heidän puolisoilleen, työsuhteessa yrityksen 50 tai vähemmän työntekijöitä oikeutettu MSA. Vaihtoehtoisesti sinä tai puolisosi voi olla itsenäisiä. Lisäksi vielä, jossa on MSA, et voi vastaanottaa maksuja työnantajalta ja itse saman vuoden, kun taas varten HSA, joka on mahdollinen. Rajat molempien järjestelmien differas hyvin. HSA rajoituksia asettavat IRS kiinteällä määrällä vuodesta, kun taas MSA, se määräytyy prosenttiosuus vuosittain tuloja ja vuosittainen omavastuuosuudet. MSA ei salli osallistua enemmän kuin ansaittu kyseisenä vuonna.

Yhteenveto:
HSA tarkoittaa Health säästötilitiedot, kun taas MSA sanoista Medical säästötili.
MSA on kaksi pätevyys tarvitaan kuin MSA, sekä HDHP, kun taas HSA vain tarvitsee HDHP avata.