Ero Universal Life ja Whole LifeUniversal Life vs Whole Life

Vakuutusyhtiöt ovat suuria yrityksiä toteuttaa. Voit ansaita paljon rahaa sen auttaen paljon ihmisiä. Yleisin vakuutus on sairausvakuutus. Tämä on hyvä eräänlainen vakuutus, koska taudit ovat väistämättömiä tässä planeettaa. Voimme myös vähentää kustannuksia meidän maksuja, kun sairaalahoidossa. Myös henkilöautovakuutukset ja kuolema vakuutukset. Myös mitä kutsutte henkivakuutus.

On olemassa kahdenlaisia ​​henkivakuutus. Nämä ovat Universal Life ja koko elämän. Vaikka olet varma ottaa taloudellista hyötyä tapahtuessa kuolemasi niin edelleen suuria eroja asioissa koskevan aikataulun vakuutuksen itse onko Universal Life tai koko elämänsä.
Joten alkaa, meillä on yleinen henkivakuutus. Universal henkivakuutus sanotaan olevan joustavuudesta. Joustavuus maksuehdot että maksuaikataulu on sen joustavuus. Miten? Sen maksaminen henkivakuutus, on vero laskennallinen nykyarvon. Tämä on sitten sijoittanut. Riippuen suorituskykyä, vakuutuksen haltijat voivat ohittaa maksujen kautta tämän investoinnin tai he voivat käyttää tätä investointeja niiden säästöt.
Koko henkivakuutus, toisaalta, sanotaan olevan perinteinen tapa maksu. Olet taattu etua kuolee kunhan maksanut maksut ajallaan. Kaikkea tätä vakuutussopimus on vahvistetut ennen allekirjoittamista ja sitä voi muuttaa tulevaisuudessa.

Koko henkivakuutus näin ei voi muuttaa, koska se 's lukittu. Se pysyy tällä tavalla, kunnes vakuutus on kokonaan maksettu vai ei. Vaikka kanssa Universal Life ei ole sidos tai lukitus. Sen sanotaan vaihtelevan kaikki koko sopimus. kaikkea tietoa vakuutus ei myöskään ole esitetty tai edes laskea. Universal elämä on melko hankala sijoittaa kanssa rahaa, koska investointia ei vakuuttaa teille menestystä. Kun otetaan huomioon nämä vakuutukset, sinun täytyy harkita oman terveyden ja ikä koska kustannukset perustuvat täällä . Lisäksi sinun täytyy tarkistaa politiikkaa hyvin ennen ostamista tällaisia ​​vakuutuksia.Yhteenveto:

1. Universal henkivakuutus on joustava maksuaikataulu samalla koko henkivakuutus on noin perinteinen tapa maksu.