Ero CTC ja bruttopalkastaCTC vs bruttopalkka

Palkka on toistuva maksu, että työntekijä saa työnantajan vastineeksi työstä, jonka hän antaa. Työntekijä, he hakevat työtä, näyttävät aina kohti CTC tai Kulu- Company, ja bruttopalkasta. Ero CTC ja bruttopalkkaa, että jotkut osat ovat mukana yhdessä, mutta ei toisessa.

Kustannukset Yhtiö on määrä, jonka työnantaja maksamaan työntekijälle tietyn vuoden, kun taas, bruttopalkka on määrä työntekijä saa kuin palkkaa, ennen vähennyksiä.
Puhuttaessa Cost Company, siihen liittyy palkka, korvaukset, maksut ja veroetuja. Palkka sisältää perusmäärän, dearness korvaus, talon asumiskorvaus ja muista korvauksista. Korvaus sisältää bonuksia, korvaus kuljetus / puhelin / lääketieteen laskut, kannustimia, ja muut edut, jotka annetaan. Osuudet viittaavat määrään, että työnantaja osallistuu PF, palkkio, super annuation ja sairausvakuutus. Jätä perintä, muuna kuin rahana myönnytyksiä ja optio-ohjelmat sisältyvät kaikki CTC. Vaikka nämä sisältyvät CTC, nämä voivat vaihdella yhtiöittäin.

Suhteen bruttopalkkaa, se on summa, että työnantaja on sitoutunut maksamaan työntekijälle kuukausittain. Bruttopalkka ei sisältää maksuja PF ja palkkio, muun muassa. Sillä bruttopalkoista, tietyt osat ovat erilaiset yksittäisille työntekijöille, ja muut osat ovat samat kaikille työntekijöille.

Komponentit on bruttopalkasta sisältää peruspalkka, dearness avustus, talo asumiskorvaus, kaupunki hyvitys, ja muut palkkiot.

Kustannukset Company tarkoittaa määrää, jonka työnantaja on valmis maksamaan työntekijälle. Vaikka työnantaja 's panos lisätään Cost Company, työnantajan 's osuus ei lisätä bruttopalkka.Yhteenveto:

1. Kustannukset Yhtiö on määrä jonka työnantaja maksamaan työntekijälle tietyn vuoden, kun taas, bruttopalkka on määrä työntekijä saa kuin palkkaa, ennen vähennyksiä.

2. bruttopalkka ei sisältää maksuja PF ja palkkio, muun muassa.

3. työnantaja 's panos lisätään Kulu Company; työnantajan 's osuus ei lisätä bruttopalkka.