Ero CFA ja CFPCFA vs CFP

CFA ja CFP ovat molemmat liittyvät rahoitukseen. Se voi olla hieman sekava katsomalla kaksi kautta. CFP sanoista Certified Financial Planner, ja CFA tarkoittaa Certified Financial Analyst. No, voidaan nähdä, että on olemassa ero, sillä yksi on suunnittelija ja toinen on analyytikko.

Ensinnäkin katsokaamme kuinka kukaan CFP ja CFA otsikko. Henkilö saa CFP otsikko kun hän läpäisee kokeen suoritti kansainvälisen hallituksen standardien ja Käytäntöjä Certified Financial Planners. Toisaalta, saada CFA otsikko, olisi otettava kolme tutkimukset, jotka kattavat aiheita, kuten talouden, kirjanpito, rahaa hallinta, etiikka ja turvallisuus analyysi. Association for Investment Management and Research annetaan otsikko.

Certified Financial Planners lähinnä antaa neuvoja yksilöille. Toisaalta, Certified Financial Analyytikot antavat neuvoja eri toimielimille, kuten pankit, sijoitusrahastot, eläkerahastot, vakuutusyhtiöt ja vartiointiliikkeiden.

Certified Financial Planners apua eläkkeelle suunnittelu, varastossa investoimalla ja muut talouden suunnittelua. Päinvastoin, Certified Financial Analyytikot keskittyä varastoja ja markkina-analyysi, auttaen eri yritysten ja laitosten tekemään oikeita investointipäätöksiä.

Jos YKP pidetään yleis, CFA pidetään asiantuntija.

Vaikka Certified Financial Planners käsittelevät enemmän kattavat taloussuunnittelu Certified Sijoitusanalyytikot käsittelevät enemmän sijoitussalkkujen.

Toinen asia, joka on mainittava on, että Certified Financial Planner tulisi aina pitää hänen tietämättään ajan tasalla, vaikka tämä ei tarkoita, että Certified Financial Analyst pitäisi olla ajan tasalla.Yhteenveto

1. CFP sanoista Certified Financial Planner, ja CFA tarkoittaa Certified Financial Analyst.

2. Certified Financial Planners lähinnä antaa neuvoja yksilöille. Toisaalta, Certified Financial Analyytikot antavat neuvoja eri toimielimille, kuten pankit, sijoitusrahastot, eläkerahastot, vakuutusyhtiöt ja vartiointiliikkeiden.

3. Henkilö saa CFP otsikko kun hän läpäisee kokeen suoritti kansainvälisen hallituksen standardien ja Käytäntöjä Certified Financial Planners.

4. Saada CFA otsikko, olisi otettava kolme tutkimukset, jotka kattavat aiheita, kuten talouden, kirjanpito, rahaa hallinta, etiikka ja turvallisuus analyysi. Association for Investment Management and Research annetaan otsikko.

5. CFP pidetään yleis, ja CFA pidetään asiantuntija.