Ero RDSA ja RDSBRDSA vs RDSB

Royal Dutch Shell on yritys, joka liittyy öljyn ja kaasun. Se on maailmanlaajuinen toiminta, jonka kotipaikka on Haag, Alankomaat ja on kotipaikka Lontoo, Iso-Britannia. Yrityksenä se on usein kutsutaan yksinkertaisesti Shell. Esillä on toiseksi suurin energiayhtiö maailmassa ja viidenneksi suurin yritys yleistä. Koska kaasu- ja öljy-yhtiön, sen toimintaan kuuluu etsintä kaasun ja öljyn varauksia, tuotanto, jalostus ja jakelu öljyn ympäri maailmaa. Se on myös yritys, joka dabbles petrokemian, energiantuotannon, ja kauppa. Kun nykyinen suuntaus uusiutuvan energian vastauksena ilmastonmuutokseen, yhtiö on ollut mukana biopolttoaineet, vety, aurinko- ja tuulivoimaa.

Yrityksenä yhtiö on rekisteröity osakemarkkinoiden RDSA ja RDSB. Nämä ovat luokitukset osakkeiden jossa kukin osake on yhtiöstä. Molemmat osuudet ovat samat oikeudet mutta on erilaisia ​​ominaisuuksia. Esimerkiksi RDSA liittyy alkuperäiseen Royal Dutch Shell Company. Se on hollantilainen pörssiyhtiö ja noudattaa Alankomaiden verojärjestelmän. Ihmisille, jotka ovat tällaisia ​​osakkeita, on hollantilainen lähdeveroa osakkeiden jakautunut määrä 15-25 prosenttia. Tämä on sopusoinnussa Divide Access Mechanism, että yhtiö asettaa sen yhtiön osakkeita.
Myös oletusvaluuttaa maksaa osingon euroissa, valuutan hyväksyi Alankomaiden hallitus.

Sekä RDSA ja RDSB osakkeita vaihdettiin kolmessa pörssissä keskuksissa C London, Amsterdam, ja New Yorkissa.

RDSA osakkeita myös valvonta 57 prosenttia yhtiöstä. Osakkeenomistajat eivät äänivallan yhtiössä, mutta ne saavat varoja ennen muiden osakkeenomistajien RDSB tapauksessa konkurssitilanteessa.Toisaalta, osakkeenomistajat RDSB liittyvät Shellin liikenne- ja kauppa, yhtiö 's toimitus varsi, joka sijaitsee Lontoossa, Iso-Britannia. Koska Shell liikenne- ja kauppa on yritys sinänsä, joten se on listattu United Britannia yritys ja on osakkeenomistajien oma. koska brittiläinen yritys, se on alle verojärjestelmän Yhdistyneen kuningaskunnan. suhteessa Divide Access Mechanism yhtiön, näiden osakkeiden don 't ovat lähdeveron, koska nämä osuudet ovat UK- osinkoihin. Yhtiön osoittautuu Alankomaiden verotarkastajien että nämä osuudet ovat peräisin suoraan U.K. tuloista.

RDSB ohjaa loput 43 prosenttia yhtiön 'kaikista osakkeista ja maksaa punnan (U.K.' s valuutassa), kun se tulee maksaa osinkoja. Myös osakkeenomistajat RDSB ovat äänivallan yhtiössä mutta ei voi vastaanottaa varat vasta RDSA osakkeenomistajat saavat osuutensa omaisuuden konkurssivaihtoehtoon.

Yhteenveto:

1. RDSA ja RDSB osuudet eroavat paikasta, jossa ne on lueteltu C RDSA on entinen alkuperäisen Royal Dutch Shell Company of Alankomaissa taas RDSB on aikaisemmin yhdistetty Shell Transport and Trading, UK-pohjainen yritys ja alaosasto Royal Dutch Shell.
2. hetkellä RSDA on suurempi osuus yhtiön 575 taas RDSB ohjaa vain 43 prosenttia.
3. RDSA on lueteltu Alankomaiden osinkojen lähdeveroa 15-25 prosenttia, kun RDSB on UK: sta peräisin osingon osakeyksikköä 's Divide Access Mechanism.
4. Oletusmaksuvaluuttaa maksaa osinkoja RSDA on Euro (hollantilainen valuutta), kun taas punnan (U.K. 's valuutta) on varten RDSB.