Ero Osakkeet ja varastotOsakkeet vs. Varastot

Vaikka jopa puhuminen taloudellinen neuvonantaja Wall Street ei ehkä selventää valtava ero termejä 'osakkeet' ja 'varastot' on pieniä eroja, ulkopuolella oikeinkirjoituksen kummankin sanoja. Amerikkalaisessa rahoitusmarkkinoilla, ja osakkeet liittyvät rahamarkkinoille ja kaupan ja investointien erilaisiksi yritykset, tuotteet, ja yritykset. Kun henkilö ostaa mitään liiketoiminnan osaa 'varoista, niiden katsotaan olevan tekemisissä taloudellinen kaupan kyseisen yrityksen. Sijoittajat, jotka pyrkivät ostamaan jotakin tiettyä yrityksen tulisi ymmärtää, että termit' osakkeet 'ja' varastot ' voidaan käyttää keskenään ja että se ei viittaa kahden eri oikeudelliselta kannalta. Juuri tässä osakkeiden ja varastot sekoittuvan toisiinsa, mutta pikemminkin kuin fyysinen ero, joka voidaan oli kahden on kieliopin ero.

Osuudet ovat tyypillisesti käytetään viittauksena tietty omistusoikeustodistuksia minkään tietyn yrityksen että olet halua sijoittaa. Jopa liiketoiminta on jaettu osakkeisiin, ja henkilö, joka omistaa suurimman yhtiön osakkeiden on lähinnä henkilö, joka on menossa ylös, että yhtiö. Sitä enemmän rahaa, että on investoitu yhtiö tai liiketoimintaa, enemmän osakkeita että yhtiön henkilö omistaa. Osakkeenomistaja jokaista, joka edes omistaa pienin prosenttiosuus osakkeita tietyn yrityksen. Kyseinen henkilö on myös saadut tulot osakkeita ne omistavat. Osakkeita voidaan kääntää prosenttiosuutena mitä yritys on ja montako prosenttia osakkeiden osuus yhtiön kokonaan.

Kanta on kokonaisomistukseen ja investointeja liiketoimintaa. Henkilö voi sanoa, että he omistavat varastossa tiettyä yritystä; mutta tämä ei ole millään tavalla selittää kuinka paljon osakkeita henkilö omistaa. 'Stock' voidaan käyttää yleistys henkilö 's osallistuminen rahamarkkinoilla. Varastot voidaan käyttää viittaamalla sijoituksia usealle yritykselle, jossa on omistusosuuksia useammassa kuin yhdessä. Kuitenkin termi' kantojen 'on haalistumatta enemmän' moderni 'sanalla' osakkeita. '
Pohjimmiltaan osakkeet viittaavat sama asia vain eri yhteyksissä, joissa joko sana olisi asianmukaisesti käytettävä.

Yhteenveto:1. Osakkeet ja varastot molemmilla on ottaen huomioon taloudelliset ja sijoitusmarkkinoiden, johon yritykset, tuotteiden ja suuri yhtiö investointimahdollisuuksia. Sijoittajien on ostaa näitä yrityksiä saadakseen osa voitosta niiden taloudellisesta kasvaa.

2. 'jaa' viittaa tietyn määrän omistusoikeustodistuksia että henkilö on ostanut tietyn yrityksen. Mitä enemmän osakkeita ostetaan, enemmän vastuuta otat yrityksessä.

3. 'stock' viittaa omistukseen yleensä tietyn yrityksen ottaen ulkopuolella määrä osakkeita, jotka te nimenomaan oma. Stock käytetään viittaamaan investointeja useille yrityksille samoin.