Ero Aineelliset ja aineettomatAineelliset vs aineeton

Kirjanpidossa on tärkeää ymmärtää, miten aineettomien ja aineellisten hyödykkeiden vaihtelevat. Tämä on erittäin tärkeää, koska yrityksen 's vakaus voi perustua näitä varoja. Ymmärtäminen aineettomien ja aineellisten hyödykkeiden on tärkeä, koska se voi seurata ominaisuuksia yrityksen.

Yksi tärkeimmistä eroista aineellisen hyödykkeen ja aineeton hyödyke on, että aineellisen hyödykkeen voidaan nähdä ja tuntui taas aineettomien hyödykkeiden voi 't. Esimerkki aineellisen hyödykkeen on tietokone. Esimerkki aineettoman hyödykkeen on tietoa. Näitä ovat erittäin tärkeitä osia yritys. Siksi kirjanpitäjä täytyy tietää ero näiden kahden välillä. on aikoja, että vaihtelu aineettoman hyödykkeen on suurempi kuin aineellisten hyödykkeiden. Tällä on merkittävä vaikutus poikkeamia on kirja ja markkina-arvot yrityksen 'varoista.

Tässä ovat erot aineettomien ja aineellisten hyödykkeiden ja miten molemmat hyötyvät yritys eri tavalla:

Yksi tyyppi aineellisen hyödykkeen on pitkän aikavälin varojen. Yritykset ovat varat ne aikovat säilyttää pitkän aikaa. Nämä varat ovat fyysisiä, mikä tarkoittaa, ne voivat koskea, nähdä, ja tuntui. Tällaiset aineelliset hyödykkeet kutsutaan pitkäaikaisiin varoihin. Maa, rakennukset, ja muut laitteet ovat joitakin yleisimpiä esimerkkejä näistä varoista. Pitkän aikaa, nämä varat heikkeni yhtiön 'kirjanpitäjä. Kaikki nämä pitkäaikaisten, aineellisten hyödykkeiden poistoista, paitsi maa. Pitkän aikaa, nämä varat eivät ole alkuperäisessä arvoa, kun ne olivat ensimmäiset ostettu. Koska konkreettisia ja pidetään pitkään saattaa vaikuttaa omaisuuserän arvo.

Aineettomuuden on toinen tekijä, joka vaikuttaa markkina-arvo hyödykkeen. Aineettoman hyödykkeen kirjaimellisesti ei ole fyysistä muotoa. Vaikka sillä ei ole fyysistä muotoa, arvo se, että yhtiö on edelleen hyvin korkea. Tiedot, logot, sopimuksia, ja patentit ovat joitakin esimerkkejä aineettoman hyödykkeen. Koska nämä varat eivät ole fyysistä muotoa, kuten maan ja rakennusten, se on hyvin vaikea rahaksi nämä assetsCmaking vaikea antaa sille asianmukainen arvo. Yksi parhaista tavoista antaa arvoa aineettoman hyödykkeen on määrittämällä, mitä tietty yritys olisi ilman että aineettoman hyödykkeen. Tämän tekijä, omistajat nämä varat voivat hyödyntää sitä hintaa niin paljon suurempi kuin sen pitäisi olla. Tämä voi joko hyödyttää yhtiötä pitkällä aikavälillä tai rikkoa ne lopulta.YHTEENVETO:

1. Aineelliset hyödykkeet on fyysistä muotoa; ne voivat kirjaimellisesti nähdä ja tuntea. Kuitenkin aineettomien hyödykkeiden ei ole fyysistä muotoa.

2. Aineettomat hyödykkeet voidaan muuttaa rahaksi kautta määritettäessä, mitä yhtiö olisi ilman sitä, kun taas aineelliset varat realisoidaan yhtiön 'kirjanpitäjä.