Ero OTC ja ExchangeOTC vs Exchange

Monet rahoitusmarkkinoilla ympäri maailmaa, kuten osakemarkkinat, tekevät kauppaa vaihtamalla. Kuitenkin valuuttakaupasta ei toimi vaihtoperiaatteella, mutta kauppaa nimellä 'Over-The-Counter' markkinoilla (OTC). Me 'll tutkia joitakin eroja pörssikauppaan ja OTC-markkinoilla tässä artikkelissa.

erot
Markkinoilla, joka toimii kanssa pörssikauppaan, liiketoimet prosessit toteutetaan keskitetyn lähde. Toisin sanoen, yksi osapuoli toimii välittäjänä yhdistää ostajat ja myyjät. On tietty määrä kauppiaat, jotka kauppaa, että yhden keskitetyn järjestelmän kautta. Tämä tilanne suuren painon on välittäjänä, ja tämä on keskeinen haitta tämäntyyppiseen kaupankäynnin. Myönteinen näkökohta on se, että se mahdollistaa paremman tapahtuman täytäntöönpanoa, ja tiukemmat turvallisuus. NYSE on tyypillinen esimerkki pörssinoteerattu markkinoilla. Tällaisessa markkinoilla, tuotteita voidaan standardoida, ja se voidaan myös taata, että tavarat ja tuotteet ovat noudattaen vaihtosuhde.

Toisaalta, over-the counter markkinat yleensä hajautettu. Täällä on monia välittäjiä, jotka kilpailevat yhdistää ostajat myyjille. Tämän etuna on, että se varmistaa, että kustannukset välittäjän palvelut ovat mahdollisimman alhaiset. Ilmeinen haittapuoli on, että nämä markkinat eivät yleensä ole säännelty, ja alttiimpia epäluotettavia ja petollinen välittäjiä. Esimerkkejä OTC markkinat ovat valuuttakaupasta markkinoilla sekä markkinoiden ostaa ja myydä velkaa. Over-the-counter markkinat ovat ohittaneet valuuttamarkkinoihin määrällisesti vaihdettiin päivittäin, lähinnä kasvusta sähköisen kaupan ja nousu vaihtoehtoisissa investointeja.

Erot osoittavat myös, että on olemassa enemmän vastapuoliriskeistä over-the-counter kaupankäynnin markkinoilla kuin pörssinoteeratut niitä, koska 'vaihto' toimii sääntely, ja on vasta-osa kunkin liiketoimen mikä takaa toimituksen varojen tai arvopapereita.Myös pörssinoteeratut markkinoilla on vähemmän mahdollisuuksia hintamanipulointiin välittäjäaineiden, koska kauppa on keskitetty järjestelmä. Kuitenkin OTC-markkinoilla, se määräytyy sen mukaan, kuinka monta jälleenmyyjät ovat kaupan erityisesti turvallisuus tiettynä ajankohtana.

Ja koska on vähemmän asiakkaita valmiita kauppaa OTC-markkinoilla, tuloksena on vähemmän likviditeettiä, kun taas pörssilistattuja markkinoilla yleensä paljon osallistujia ja asiakkaita, joten siellä 's yleensä korkeampi likviditeetti.

Yhteenveto:
Vastineeksi markkinoilla, siellä 's säädin (exchange), jonka kautta liiketoimet valmistuessa, mutta OTC markkinoi ei ole säädin.
Exchange markkinoilla on vähemmän mahdollisuuksia hintamanipulointiin, kun taas monia kilpailevia kauppiaiden OTC-markkinoilla voi manipuloida hintoja.