Ero Mukauttamaton ja Oikaistu koetaseMukauttamaton vs Oikaistu koetase

Kun maailma numeroiden jossa kirjanpitosääntöjä, oikeudenkäynti tasapaino on yksi työkalu, joka on erittäin tärkeää. Yksi virhe lehdessä ja koko kirjanpidon murenee. Kokeilu tasapaino sisältää kaikki tilien tilikirjaan tietyn liiketoiminnan. Luettelot kirjanpito voi sisältää varojen ja velkojen sekä tuottojen ja kulujen. Tilintarkastajat ovat ryhtyneet tarvittaviin varotoimiin, jotta osapuolet säilyttävät tasapainon muutoin on virhe prosessissa, ja ne on toistettava kaikki ne tekivät jälleen.

Oikaistu koetase on yksi, joka esittelee koko lista kaikista saldot ja otsikot pääkirja, kun kaikki säädöt on tehty tietyn ajan. Toisaalta, se on viisas askel aina tasoittamattomina koetase varsinkin jokaisen lähettämistä että tilitapahtumien kuukaudessa. Näin virheet voidaan helposti havaita molemmin puolin välillä debet sarakkeeseen ja luoton sarakkeeseen.

Nämä kaksi erilaista koetaseessa ovat molemmat olennaisia ​​tilintarkastajat ja kirjanpitäjät samankaltaisia. Ne ovat molemmat välttämättömiä in tasapainosta raportoinnin aikana lopun ajan käsittelyn. Mutta vaikka kuinka tärkeää niiden roolit ovat, on vielä joitakin eroja välillä havaittiin säätää ja oikaisematon koetaseessa. Joitakin yhteisiä erot ovat seuraavat:

Ensimmäinen ero on, että termi sinänsä, oikaistun koetase on lopputuote tai loppusaldo kun kaikki säädöt on tehty. Toisin oikaisemattomaan laji, merkinnät eivät ole lopullinen vielä. Pikemminkin, jotkut kohdat voidaan tasapainottaa merkintöjä, kertyneet tulot, poistot, ja jopa kulut.

Toinen ero voisimme harkita, että mukauttamaton koetaseen käytetään yleensä ennen kuin kaikki päiväkirjamerkintöjä kirjattiin. Siksi mitään säätöjä otettu. Samalla oikaistu koetase on sellainen, jossa kaikki tarvittavat säädöt ja päiväkirjamerkintöjä jo tehty niin, että on olemassa tasapaino osapuolten välillä C luotto- ja pankkikortit.Lopuksi oikaistun koetase näyttää netto tai tulonmenetysten osana ylimääräisen tilin. Tämä yleistää raportin tilin. Oikaisemattomaan laji yksinkertaisesti anna kaikki tarvittavat luvut.

Emme voi sivuuttaa olankohautuksella, että tarkoitus ottaa koetaseessa kirjanpito on todella väistämätöntä. Se merkitsee arvoa sekä debet ja luotto. Kanssa koetase, olemme varmistaneet, että raportoinnin oikeellisuuden. Avulla sekä säätää ja oikaisemattomien tyyppi koetaseen, työ kirjanpitäjä tai kirjanpitäjä tullut kevyempiä.

Yhteenveto:

1. Oikaistu koetase käytetään kun kaikki säädöt on tehty lehden samalla tasoittamattomina koetase käytetään, kun merkintöjä ei vielä pidetä lopullista tietyn ajan.
2. oikaisematon koetaseessa on periaatteessa käyttää, ennen kuin kaikki säädöt tehdään. Säädetty laji, toisaalta, käytetään säädettäessä kaksi puolta ledger C veloituksen ja luottoa.