Ero Ltd ja LLCLtd vs LLC

Liiketoiminnassa voisi usein nähdä termejä 'Ltd' tai 'LLC' liitetään yrityksen nimiä. Mutta mitä nämä todella? Ja miten ne merkittävät luonteesta yrityksen? Pohjimmiltaan nämä kaksi ovat tyyppisiä yrityksiä. Ltd, joka tarkoittaa rajavastuuyhtiöstä, on osakkaiden rajoitettu vastuu ja sen osakkeita ei saa tarjota yleisölle. LLC tai osakeyhtiö, joka tunnetaan myös osakeyhtiöihin (WLL), tarjoaa rajoitetun vastuun omistajilleen ja seuraa läpivientilaitteena tuloverotukseen. Ne voi kuulostaa hyvin sekava, koska rajoittuneisuus ne Korostamme. Mutta siitä huolimatta lievä samankaltaisuus nimi, ne ovat hyvin erilaisia ​​toisistaan ​​ja siten tehdä omat etunsa ja haittansa. Kolme tärkeimmät säännökset erottamaan tyyppi muista. Yksi on vastuu omistajat ovat yhtiön 's rikkomus, toinen on se, miten niitä verotetaan, ja lopuksi osakkaiden määrä sallittu.

Ltd on eräänlainen yrityksen sisällytetty laajasti mukaan monien Kansainyhteisön maissa. Siltä osin kuin velka on kyseessä, osakas vastuu velasta on rajoitettu määrään hän / hän on sijoittanut yhtiöön. Osakkeenomistaja 's henkilökohtainen omaisuus on suojattu, jos yritys' maksukyvytön, mutta sijoitetun rahan yrityksen menetetään. Yhtiö maksaa oman voitoista ja saa erillisenä yksikkönä sen omistajien ja osakkeenomistajien. Kuten jo mainittiin, sen osakkeita voidaan laillisesti tarjotaan vain harvat ja valitut, erityisesti mukana perustamassa. Teoriassa Osakeyhtiöiden muodostetaan sekä valtuutetun osakepääomasta (kokonaismäärä osakekategorioista yhtiön kerrottuna nimellisarvosta kunkin osakkeen) ja osakepääomasta (kokonaismäärä kaikista osakkeista kerrottuna nimellisarvo kukin). Lisäksi un-liikkeeseen osakkeita voidaan antaa milloin tahansa johtajien edellyttää ennakkolupaa osakkeenomistajien. Osuudet yksityinen yritys siirretään yleensä yksityisten sopimuksella myyjän ja ostajan.

Osakeyhtiöiden LCC tarkoittaa, että omistajat, nimeltään 'jäseniä' on suojattu joidenkin tai kaikkien vastuu teoista ja veloista LLC riippuen kilpi lakeja. Se on joustava yritys, joka yhdistää joitakin ominaisuuksia kumppanuuden ja yritysrakenteita. Vaikka pidetään toimintayksikössä, se on eräänlainen rekisteröimätön yhdistys eikä yhtiö. Se on ominaisuuksia, joiden yhtiö kannalta osakeyhtiö, ja kumppanuuden kannalta saatavuuden läpiviennin tuloverotukseen. Usein se sopii hyvin yrityksille yhdellä omistaja ja myös parempana pienten yritysten yhteisöjä. Se käytännössä etuna on rajallinen henkilökohtaista vastuuta ja valinta, miten liiketoiminta verotetaan. LCC voidaan verottaa kuin ainoa omistaja, kumppanuus, S corporation tai C Corporation. Kumppanit voivat valita LLC verotetaan erillisenä yksikkönä tai kumppanuus kaltainen kokonaisuus, jossa voitot kulkevat kumppaneille ja verotetaan heidän henkilökohtaisen tuloveron tuottoa. Toisin kuin Oy, LLC on joustava omistusrakenne. Tämä tarkoittaa se voi toimia vain yksi omistaja tai useampia jäseniä, jotka ovat sekä sisäisten ja julkisen piireissä.

Yhteenveto1) Vuonna Oy, osakas 's vastuu rajoittuu määrään hän / hän sijoitti yhtiöön. Toisaalta, käytettäessä LLC, jäsenet on suojattu joidenkin tai kaikkien vastuu riippuen käytettävästä toimivaltaa.

2) Ltd osakkeita voidaan 't voidaan myydä suurelle yleisölle. Kääntäen, LLC voi sisältää jäseniä yhdestä usealle vastaanottajalle.