Ero ESA ja DLA 

ESA vs DLA

'ESA' tarkoittaa 'työ- ja tuki avustus.' 'DLA' tarkoittaa 'Vammaisten toimeentulotuki.' Ne ovat molemmat päästöoikeuksien auttaa ihmisiä, jotka tarvitsevat taloudellista apua, koska niillä on joitakin vamma. Molemmat päästöoikeuksien on erilaiset kriteerit väitetään. Lisä maksetaan eroaa toisistaan, ja miksi nämä lisät maksetaan ovat erilaisia.

ESA (Employment and Support Allowance)

Työllisyys ja tuki avustus, tai ESA, annetaan henkilöille, joilla on jonkin verran vamman tai sairauden ja eivät pysty tukemaan taloudellisesti itsensä työskentelemällä. Se sisältää myös tukea niille ihmisille, jotka pystyvät työskentelemään mutta tarvitsevat yksilöllistä apua. Antama tuki antaa henkilölle pääsyn henkilökohtaisiin neuvonantajia, jotka ovat erityisesti koulutettu ja palveluja, kuten työllisyyteen, kunto hallinta, tai koulutusta. Neuvonantajat ja kouluttajien auta selviytymään vamma ja sairauden työssä.

Lääketieteellinen arviointi on mukana väittää ESA. Tämä lääketieteellinen arviointi on kutsutaan 'Työ Capability Assessment.' Tämä arvio keskitytään siihen, mitä ihminen voi tehdä ja auttaa tunnistamaan tarvittavaa tukea terveyteen liittyviä ongelmia. Ihmiset, jotka väittävät ESA odotetaan valmistautua työtä. Jos vamma vaikuttaa henkilön 'kykyä vakavasti, niin taloudellista tukea lisätään.

Todettuaan, että tarvitaan ESA, voi vaatia sen puhelimitse, tekstiä puhelimella tai verkossa. Erilaiset hinnat annetaan eri tavoin vammaiset arvioinnin jälkeen.DLA (vammaisen elämisavustus)

Vammainen elämisavustus annetaan henkilöille, joilla on jonkin tyyppinen henkisen tai fyysisen vamman tai molempia. Se on etu, joka on verotonta aikuisille kuin lapsille. Se annetaan ihmisille, jotka ovat 65-vuotiaita, kun he väittävät sen. (Jos joku on yli 65-vuotiaita, erityisen korvaus nimeltään 'avustajalisä' on säädetty.) Tämä eroaa ESA koska se ei liity työhön apua, mutta on auttamiseksi joku, joka tarvitsee apua kävely tai on unihäiriöt jne . jotka tekevät ne pysty huolehtimaan itsestään. DLA on ihmisille, jotka työskentelevät sekä ne, jotka eivät toimi, koska heidän vammansa.

On olemassa erityisiä sääntöjä sovelletaan henkilöihin, jotka ovat sairas kanssa etenevä sairaus. Näille ihmisille väite on helpompaa ja nopeampaa vaatia. Yleensä ei lääkärintarkastus on tarpeen väittää DLA mutta joskus se on tarpeen.

Erilaiset hinnat annetaan eri ihmisille riippuen vammautumisasteen. DLA voivat hakea puhelimitse tai verkossa.

Yhteenveto:

 

'ESA' tarkoittaa 'työ- ja tuki avustus'; 'DLA' tarkoittaa 'Vammaisten toimeentulotuki.'

ESA annetaan henkilöille, joilla on jonkin verran vamman tai sairauden ja eivät pysty tukemaan taloudellisesti itsensä työskentelemällä; vammaisdirektiiviksi elämisavustus annetaan henkilöille, joilla on jonkin tyyppinen henkisen tai fyysisen vamman tai molempia ja sitä voidaan soveltaa sekä työ- ja ei-työskentelevät aikuiset. On myös lapsille.