Ero Perinteinen IRA ja Roth IRAPerinteiset IRA vs. Roth IRA

Yksittäiset eläkejärjestely (tai tilin), joka tunnetaan myös nimellä IRA lyhyitä, on muoto eläkejärjestelmään, jossa yksilöt voivat ansaita ja myöntää varoja eläkesäästöjä. Useita erityyppisiä tilit kuuluvat maailmat IRAS, jokainen niistä, joilla on eri vero- tavoite. Yleisimmin käytetty näistä tileistä ovat perinteisiä IRA ja Roth IRA. Kumpikin niistä on erottuva etuja ja haittoja, kuten verohelpotuksia.

Perinteinen Yksilöllinen eläkejärjestely on profiili IRA, joka mahdollistaa maksut verovähennyskelpoisia riippuen yksilön 's tulotaso, ja osuus, joka talletuksesta tililläsi on vero-laskennallinen. Tämä tarkoittaa, että verot maksetaan peruutuksista jälkeen eläkkeelle , ja nämä nostot pidetään tavalliset tulot, kun ne saavuttavat 59-vuotiaana?. omistajat perinteinen IRAS on alettava säännöllisin nostot ennen 70? vuotiaita. Muuten johtaa puolet pakollisen määrän takavarikoi Internal Revenue Service. myös kymmenen prosentin rangaistus aikaisin nostoja, mutta on olemassa poikkeuksia sitä.

Nämä poikkeukset ovat:

Unreimbursed sairauskulut
Sairausvakuutus
Vammaisuus
Saaja IRA
Korkeakoulutus kulut
Ensi kertaa asunnonomistaja
Kääntämällä toiseen pätevä suunnitelma
Annuity jakaumat

Tietyissä olosuhteissa jotkut tekemät talletukset eivät ole vähennyskelpoisia. Jos katetaan eläkejärjestelmään töissä, vähennyksen panoksestanne perinteiseen IRA vähenee (asteittain).
Perinteisessä IRA, et voi enää osaltaan ikävuoden jälkeen 70? koska haluttu Minimal Distribution (tunnetaan myös RMD) toisin kuin Roth IRA.Vuonna Roth Individual eläkejärjestely, verohelpotukset ovat erilaisia. Avustukset Roth IRA eivät ole verovähennyskelpoisia. Tulet vielä verotetaan, vaikka olet talletetaan Roth IRA. Ne, joilla on Roth IRA ei saa välitöntä verosäästöillä toisin kuin perinteinen IRA. Tämä tarkoittaa, että jos on Roth IRA ja päädyt alemman tuloluokkaan kuin nykyinen yksi, päädyt ottaa vähemmän käyttökelpoinen käteistä. Raskaampi seuraamuksia voidaan soveltaa myös Roth IRA varhaisen nostoja koska liittovaltion tuloveroa plus kymmenen prosenttia rangaistus määrästä. Poikkeukset samanlainen perinteinen IRA voidaan edelleen soveltaa, kuten ensimmäistä kertaa asunnon.

Yksi isompi eduista Roth IRA on, että pätevä nostot ovat verovapaita, ja on vähemmän nostorajoituksia ja vaatimukset. Hankkiminen kelpoisuuden Roth tilin on tiukempi, sillä kongressi on rajoitettu niihin, jotka voidaan edistää Roth IRA perustuu tuloja. On tililajin tarkoitettu niille säännöllisesti tuloja eikä rikas. Esimerkiksi vuodesta 2011, yhteisten filers voi olla vain pätevä, jos muutettu säätää bruttotulot on vähintään $ 169.000 ja enintään $ 179,000. Saajien Roth tilin sovelletaan myös RMD vastuuta.

Yhteenveto:

1. Hyväksytty Roth IRA nostot eivät ole koskaan vähennyskelpoinen taas perinteinen IRA voi olla vähennyskelpoisia. Lisäksi perinteinen IRA, säännöllinen nostot ovat on jälkeen oikeutettuja vähimmäisikä peruuttamisesta.
2. perinteinen IRA, ei maksuja ovat sallittuja, kun verovelvollinen täyttää 70?.
3. Ellei pätevä, molemmat tilit voidaan kohdistaa seuraamuksia; on kuitenkin olemassa poikkeuksia tähän.