Ero Freelance ja Contract'Freelance' vs 'Sopimus'

'Freelance' ja 'sopimus' voidaan sanoa olevan työsopimuksen suunniteltu lyhyeksi ajaksi. Molemmissa 'Freelance' ja 'sopimus' henkilöt ovat itsenäisiä eikä pysyvää.

Vuonna sopimustöitä henkilö suostuu toimimaan tietyn ajan (ehkä kuukausi tai kuusi kuukautta). Kuitatessaan urakoinnissa, työntekijä tulee työskentelemään esitettyjen ohjeiden urakoitsijan. Sopimus henkilö olisi hyödyntäen urakoitsija 'tiloja. Suurimman osan ajasta sopimuksen työntekijöitä tuntipalkkaa.

In 'freelance' henkilöillä on omat vapaus. He luovat omat tuotteet, kuten taideteokset, kuvia, verkkosivuja, freelance ainekirjoitusta, ohjelmistoja, ja myydä se. Freelance asema ei kukaan hallita teitä oma pomo. Mutta sopimustöitä, sinun täytyy noudattaa sopimusta, että olet allekirjoittanut kanssa tehdyn sopimuksen nojalla. Kun sopimus työntekijä on sidottu aikaan, ei ole sellaista asia freelancerina.

Tulojen, on vakaat tulot on sopimus. Kuitenkin yksi ei voi odottaa vakaata tuloja freelance. Freelance asennossa, olet omistuksen työtä, mutta kun kyseessä on sopimus, sinulla ei ole oikeutta omistukseen. Vaikka tulot eivät ole stabiili freelance asemassa, voi tehdä enemmän rahaa freelancerina jos on erittäin tehokas.Toinen etu freelance työ on, että voit tehdä freelancerina vaikka olet työskennellyt tahansa yritys tai yritys. Mutta kun olet sopimuksen, sinulla ei ole tällaista vaihtoehtoa.

Kun kyseessä on sopimus työtä, on mahdollista tulla pysyvä työntekijä. Mutta freelancerina pidetään aina freelancerina, ja yksi ei voi ajatella mitään pysyvää kantaa.

Yhteenveto:

1. sopimustöitä henkilö suostuu työskentelemään tietyksi ajaksi.
2. Kuitatessaan urakoinnissa, työntekijä tulee työskentelemään esitettyjen ohjeiden urakoitsijan. Freelance asema ei kukaan hallita teitä oma pomo.
3. freelancerina, ihmiset on omat vapaus.
4. On vakaat tulot sopimus- työtä, mutta ei voida odottaa vakaata tuloja freelance. Vaikka tulot eivät ole vakaa freelancerina, voi tehdä enemmän rahaa freelancerina jos on erittäin tehokas.