Ero Annuity ja SijoitusrahastoAnnuity vs Sijoitusrahasto

Eläkejärjestelmään on erinomainen tapa varmistaa rauhallista ja mukavaa elämää pitkien vuosien palvelun. Kun tarkastellaan eläkejärjestelyjä, yksi on useita vaihtoehtoja, kuten elinkorot IRAS ja sijoitusrahastot. On aina parempi punnita eri vaihtoehtoja ennen valitsemalla eläkejärjestelmään kuten eläkkeiden ja sijoitusrahastot koska ne ovat eri tuotteita, joilla on erilaiset ominaisuudet.

Mikä on sijoitusrahasto? Se on rahasto, joka on? pohjimmiltaan rahaa yhdistetty mistä monet sijoittajat ja investoineet varastot, osakkeisiin ja joukkovelkakirjalainoihin. Rahastonhoitajat hallita sijoitusrahastot ja monipuolistaa investointeja yhdistelmä tehokkuuden perusteella.

Mikä on annuiteetti? Myöntämä Henkivakuutus toimielinten vuotuiserän rakentuu lukuisista rahastoihin, jotka toimivat yhdessä. Sijoittaja saa yleensä taattu palkkio yhdessä ansainnut edun hänen varat.

On suuri ero verotuksessa välillä vuotuiserän ja sijoitusrahastot. Annuity voitot ovat vapaita veroista asti varojen nostaminen. Toisaalta, voitot rahastoihin vuosittain verotetaan.Voidaan myös nähdä eroa kasvun välillä annuiteetti ja sijoitusrahastot. Kanssa? elinkorko, yksi on taattu prosentuaalinen kasvu vuosittain. Ei ole mitään takeita siitä kasvuun vuosittain sijoitusrahastojen kuitenkin.

Kun peruuttamista omaisuutta tai investointeja sekä eläkejärjestelyt on erilaiset ominaisuudet. Henkilö voi nostaa rahaa tai varoja rahastoliiketoiminnassa milloin tahansa. Ei ole rangaistus mukana nostaa rahaa rahastoihin. Toisaalta, on kiinteä aika peruuttamista varoja Annuity. Rahaa ei voi nostaa ennen 59 ja puoli vuotta. Jos rahat on peruutettava ennen tämän kauden, sijoittaja joutuu maksamaan tietty rangaistus. Rangaistus lasketaan prosenttiosuus korko, joka on ansaittu.

Yhteenveto

Rahasto on rahasto, joka koostuu yhdistettyjen rahaa monet sijoittajat joka sijoitetaan sitten varastot, osakkeisiin ja joukkovelkakirjalainoihin.

Myöntämä Henkivakuutus toimielinten vuotuiserän rakentuu lukuisista rahastoihin, jotka toimivat yhdessä.

Annuity voitot ovat vapaita veroista asti varojen nostaminen. Toisaalta, voitot rahastoihin vuosittain verotetaan.

Jossa vuotuiserän näkee taattu prosenttiosuus kasvua vuosittain, ei ole mitään takeita siitä kasvuun vuosittain sijoitusrahastojen kuitenkin.

Henkilö voi nostaa rahaa tai varoja rahastoliiketoiminnassa milloin tahansa. Ei ole rangaistus mukana nostaa rahaa rahastoihin.