Ero PayPal ja luottokortitPayPal vs Luottokortin

Paypal ja luottokortit ovat sähköisen rahaliikenteen. Ne ovat niin kätevä käyttää, että ei ole tarvetta tarkistaa tai maksumääräyksiä. Katsokaamme kahta.

Paypal on menetelmä lähettää ja vastaanottaa rahaa Internetissä. Sen sijaan, että lähettäminen ja maksumääräykset ostoksille, voit käyttää Paypal. Mikäli haluat ladata Paypal-tili, voit tehdä sen käyttämällä luottokorttia tai pankkitiliä. Kun käytät Paypal, voit joko siirtää rahaa suoraan tai käyttää Paypal tarkistaa. Pieni peritään suoritetuista maksuista tai vastaanotettu. Vaikka Paypal on toiminnassa useimmissa maissa sovellettavia noin 19 valuuttoja, tämä paperiton kauppa ei ole vielä noussut joissakin maissa.

Luottokortti on vain muovinen kortti, jota käytetään sijasta 'oikealla' rahalla. Aivan kuten Paypal, voit tehdä ostoksia ja myös vastaanottaa maksuja avulla luottokortteja. Toisin kuin Paypal on kuitenkin luottoraja, mikä tarkoittaa, että olet lainanotto rahaa pankista. Jos sinulla on luottokortti, ei tarvitse pelätä todellisia pankkitalletukset kuin voit ostaa mitään lainaamalla rahaa pankista. Kun kyseessä on Paypal, ei lainanotto kuin voit tehdä liiketoimia vain, jos on rahaa Paypal tilille.Kun käyttämällä luottokorttia, on eräpäivä, johon mennessä sinun täytyy tehdä maksuja. Jos määrä on siirrettävä määräajassa, ei ole korko. Kuitenkin jos maksut ovat myöhässä,? joudut maksamaan velan korot.

Paypal alkunsa vuonna 2000, kun Confinity ja X.com yhdistyivät kehittää? email maksut. Vuonna 2002, Paypal oli popularized enemmän eBay asiakkaat PayPalin ostoksille.
Historia luottokortteja palaa 1890, kun tietyt Euroopan kauppiaille antoivat asiakkaille luottokorttia? Menetelmä mproving irbusiness. Luottokortit tullut niin suosittu 1940- ja New Yorkissa liikemies Frank McNamara on hyvitetään suosiosta se.

Yhteenveto

Toisin kuin paypal, on olemassa raja luottokortteja rahaa thaanuld lainata pankki.