Ero Myy ja SaleMyy vs Sale

Ei ole päivä, jolloin henkilö ei tarvitse ostaa jotain joko omaan tai muiden ihmisten 's käytöstä. Elintarvikkeet, kuten vihanneksia, lihaa, hedelmiä, maitoa, leipää, ja kalat tarvitaan joka päivä niin ihmiset ostavat niitä kaupoissa, jotka myyvät niitä.

Kohteita, kuten vaatteita, kenkiä, laukkuja, huonekaluja, ja kalusteet, ihmiset varoa myyntiin, jossa he myydä tuotteita alennettuun hintaan. 'Myy' ja 'myynti' siksi, kaksi sanaa, että ihmiset kohtaavat joka päivä, ja siellä on epäselvyyttä siitä niiden oikean käytön.
Sana 'myydä' on verbi, joka tarkoittaa 'siirtää hallussapito ja omistusoikeuden tavaroiden ja omaisuuden vastineeksi rahaa.' Se tarkoittaa vaihtokauppaa tavaroita varten vasta-arvo rahassa jonka jälkeen tavaroiden omistusoikeus luovutaan myyjän ostajalle. Se voi tarkoittaa myös mainontaa tai vakuuttamaan kuluttajia ostamaan tietyn tuotteen tai palvelun. Huutokauppa on yksi tapa myydä tuotetta ja niin ovat yhdistämässä myyjäisiä ja näyttämällä tavaroiden myymälöissä ja muut markkinapaikat.

Myydä, siis, on teko vakuuttava kuluttajia ostamaan jotain. Se voi olla joko käteisellä tai luottokortilla. Myynnin tavarat käteisellä edellyttää käteismaksuja vastineeksi niihin. Myymällä niitä luotto tavarat annetaan ostajalle vastineeksi lupauksen maksaa joskus tulevaisuudessa.

Kun myyjä ja ostaja ovat sopineet hinnasta ja tapahtuma on päätetty, sitä kutsutaan myynti. Sana 'myynti' on substantiivi, joka viittaa toimiin tai myymässä. Se käsittelee koko prosessin myynti- ja tavaroiden ovat käytettävissä ostamista. Se voi myös merkitä tapahtumana, kun ihmiset voivat ostaa tavaroita alennettuun hintaan. Tässä muutamia erilaisia ​​myynti: loppuunmyynti myynti, cut-rate myynti, myydä-off myyntiin, toteutus myynti, tyhjennysmyynti, Kirpputori, kirpputori, boot myynti, oikeudenmukainen, basaari, ja menee-out-of-business myynti.Myynti voi myös olla ehdollinen kuten tapauksessa myydä kiinteistön. Ostaja saa vain otsikon kiinteistön kun täysi maksu velvollisuudestaan. Ominaisuudet voidaan myös myydä tuomioistuimen sheriffi tyydyttää palkattomaan velvollisuus. Tätä kutsutaan oikeus- tai pakkomyynti.

Yhteenveto:

1. 'Myy' on verbi, jota käytetään viittaamaan teko vakuuttava ihmisiä ostamaan tiettyjä tavaroita tai palveluita, kun 'myynti' on substantiivi, jota käytetään viittaamaan prosessiin myyvät tavaroita ja palveluja.
2. Sekä 'myydä' ja 'myynti' viittaavat Tavaroiden vaihtokauppa vastineeksi vastaava rahallinen arvo. Vaikka 'myydä' on teko vakuuttamaan ihmisiä ostamaan, myynti on kun kauppa on valmis ja sekä ostaja ja myyjä ovat sopineet kauppasopimuksen.
3. Myyjä voi myydä tavaroita käteisellä tai luottokortilla. Joten myynti voi olla joko käteisellä myynti tai velaksimyynti.