Ero ostotilaus ja lasku Ostotilauksen vs laskun

Jokaisessa myynti liike on kaksi osapuolet, ostaja ja myyjä. Ostaja on yksi etsii tavaroita, tuotteita tai palveluja, kun myyjä on yksi ulottuu tavaran, tuotteita ja palveluita vastineeksi käteistä tai rahaa.

Joten 's sanoa esimerkiksi, myyjä on XYZ Foods Inc. Ne myyvät erilaisia ​​keksejä ja evästeet tukku. Wholesale keino myydä irtotavarana. Ostaja on ostaa määrän saadakseen tuotteille. Eli ostaja joutuu tekemään ostotilaus ja vastineeksi, XYZ Foods Inc. on annettava ostajalle laskun määrästä, jotta saat maksaa.

Yritykset käyttävät tilauksen ja laskun järjestelmää, koska se on oikea tapa seurata niiden kartoitus ja niiden myynti. Bulk myynti on mahdotonta, jos ei ole näyttöä siitä. Kysymykset ovat: Kuka ostamista? Kuka on veloitetaan myyntiin? Mitä he ostavat? Paljonko se on? Kun on se määrä toimittaa?

Tämä on ero ostotilauksen ja laskun.

Mikä on tilauksessa?

Ostotilaus tulee yhtiö ostaa tuotteita, tavaroita tai palveluja. Lasku on laskun tai lausunto lähtöisin myyjältä, joka tehdään mukaisesti tilauksessa. Tämä tarkoittaa, että tilauksessa tulee ensin, ennen kuin lasku voidaan lähettää. Yksinkertainen selitys tähän on se, että ostotilauksen mukanaan tarpeita ostajalle. Myyjä voi 't antaa ilman tietoa kunnes tietyssä järjestyksessä tulee.

Ostotilaus on ostajan 's yrityksen nimi, yrityksen iskulause ja / tai yrityksen logon. Se on osoite ja puhelinnumero sekä ostojen yritys. Lisäksi on oltava ostotilausnumeroa valvontaa varten. Tämä on numero olla käytetyt ostamista paljon.Se on myös osoitettu, joka on myyjän ja laivan yksityiskohtiin, joka on yleensä myyjä. Joissakin tapauksissa aluksen on toisen yksikön muu kuin ostaja, mutta vastuu maksaa menee ostajalle tai se, joka teki tilauksen.

Tietenkin se on yksityiskohtia tavaroiden, tuotteiden tai palvelujen C määrä, yksikkö, kuvaus, yksikköhinta ja koko. Mikä tärkeintä, se on tilauksessa päivämäärä, requisitioner, toimitustiedot ja maksuehdot.

Mikä on laskussa?

Miten ostaja tietää, kuinka paljon tuotteita maksaa? Mikä on todiste ostajan että tavarat, tuotteet tai palvelut ovat valmisteilla yhtiölle? Tämä on tarkoitus laskun. Saatuaan tilauksen, myyjä sitten tarkistaa, onko tilaus voidaan täyttää. Jos se voidaan toimittaa, lasku sitten tehdä sen tavalla ostajalle. Ostotilaus on tiedonanto ostaja myyjän ja lasku on vastaus myyjältä ostajalle.

Lasku sisältää myyjän 's yrityksen nimi, logo ja iskulause. Se on myös laskun numero valvontasyistä. Lakiehdotus on osa on, että yritys, joka teki tilauksen. Siinä on kaikki samaan aikaan tilauksen paitsi lasku on sarakkeen nimetty tuotenumero C kontrollinumeron tuotteiden tai tavaroiden myydään ostajalle.

Yhteenveto:

1. Ostotilaus valmistetaan ostaja, kun lasku valmistetaan myyjä.
2. Ostotilaus on se tavara, tuotteita tai palveluja tarvitsemia ostaja, kun taas lasku on se hinta tavaroiden, tuotteita tai palveluja myydään.
3. Ostotilaus ja lasku on kaikki samat C määrästä tuotteita ja toimitustiedot, paitsi: ostotilaus on aluksen osa, joka voi tai ei voi olla ostaja itse, mutta silti, ostaja on vastuussa maksamisesta. Lasku on osanumero sarakkeen perustamista varaston hallintaan.