Ero Quicken ja QuickBooksNopeuttaa vs QuickBooks

Quicken ja QuickBooks ovat taloudellinen ohjelmistoja, jotka auttavat tilejä.

Verrattaessa kahta kirjanpito-ohjelmisto, Quicken on helpompi käyttää. Quicken on vähemmän ominaisuuksia, jotka on helpompi oppia ja käyttää kuin QuickBooks ohjelmisto.

Kuten Quicken tulee vähemmän ominaisuuksia, sitä käytetään enemmän henkilökohtainen kirjanpito ja pienyrityksille. Vaikka QuickBooks on vähän vaikeaa, tämä ohjelmisto on asiakaspalvelua ja auttaa kirjasto, joka auttaa asiakkaita käyttämään sitä helposti.

Verrattaessa hinnat, QuickBooks tulee korkeamman hinnan kuin Quicken. Tämä johtuu siitä, QuickBooks mukana lisäominaisuudet kuin Quicken.

Osa ominaisuuksista nähdään Quicken kuuluu pitää kirjaa kotitalouden omaisuutta, seuranta varastot, seuranta säästöjä eläkkeelle, ja seuranta muut sijoitukset. Näitä ominaisuuksia ei nähty QuickBooks koska se on suunnattu business-luokan.QuickBooksissa voi olla yritys 'palkkalistoilla oikealla kättelyssä. Tämä ominaisuus ei kuitenkaan ole käytettävissä Quicken. Sinun täytyy ostaa erillinen ohjelmisto palkkalistoilla valmiuksia.

Toinen ero näiden kahden välillä on, että QuickBooks on ominaisuus seuranta liikevaihtoveroa, joka ei ole käytettävissä Quicken. Tämä on jälleen koska Quicken on henkilökohtainen kirjanpito, ja QuickBooks on liikemiehille.

Quicken sallii vain yhden käyttäjän liitäntöihin QuickBooks tulee usean käyttöliittymiä. Tämä tarkoittaa, että useat käyttäjät toimistossa voi päästä kirjanpitoon. Tämä ei tarkoita, että et voi rajoittaa muita käyttäjiä näkemästä tilit. Sinulla on mahdollisuus myöntää pääsy käytettäessä QuickBooks. Quicken voi seurata varaston vaikka QuickBooks voivat seurata varaston.

Yhteenveto:

1. Quicken ohjelmisto on vähemmän ominaisuuksia, jotka on helpompi oppia ja käyttää kuin QuickBooks ohjelmisto.
2. Quicken käytetään enemmän henkilökohtainen kirjanpito ja pienyrityksille. QuickBooks on suunnattu business-luokan.
3. QuickBooks voi olla yritys 'palkkalistoilla oikealla kättelyssä. Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä Quicken. Sinun täytyy ostaa erillinen ohjelmisto palkkalistoilla valmiuksia.
4. QuickBooks on ominaisuus seuranta liikevaihtoveroa, joka ei ole käytettävissä Quicken.
5. Quicken voi seurata varaston vaikka QuickBooks voi seurata varaston.
6. Quicken sallii vain yhden käyttäjän liitäntöihin QuickBooks tulee usean käyttöliittymiä.