Ero hopea ja kultaSilver vs kulta

Nykyään sijoittajat eivät tunne kovin turvallinen paperilla investointeja enää, minkä vuoksi he kääntyvät metallia. Tarkemmin, sijoittajat silmäillen kultaa ja hopeaa investointeja. Kiinteistöt ja muut hukkuvat varastot on oltava vaihtoehtoja, ja sijoittajat ovat löytäneet kultaa ja hopeaa. Vuodesta 2001, hopea ja kulta on lisännyt niiden arvosta enintään 300%. Wise sijoittajat hakevat paikkaansa jalometalli sykli, joka on jo sen vauhti joidenkin kultaa ja hopeaa analyytikot. Uudet ja kokeneet sijoittajat tietävät, että ostamalla kultaa ja hopeaa kolikoita ja muita kullan tai hopean tuotteita, he saavat vakautta. Tämä johtuu siitä, että hinnat nämä jalometallit ovat nousussa ja nyt hallitus on myös pakko nostaa hintoja. Joten jos olet ajatellut investoimalla, ja sinulla on kova aika siitä mennä kultaa tai hopeaa, sinun on ilmoitettava erot näiden kahden välillä.

Kulta on yhtä hyödyllinen kuin rahaa, mutta se on arvokkaampaa ja kannettavia. Se voi 't väärentää, minkä vuoksi se on kannettava ja se on harvinaista, minkä vuoksi se on arvokas. Se voidaan vaihtaa ja se ei ruostu ja hukkuvat. Kun kaikki nämä ominaisuudet kultaa, sitä voidaan käyttää kaupassa ja tilin. sen arvo, se voidaan helposti käydä kauppaa, ja kaikki nämä, se 'on paras käteisvarojen, ylellisyyttä ja rahaa.

Silver verrattuna kulta, on pieniä eroja. Hopea on vähemmän arvokas kuin kultaa. Hopea on raskaampaa kuin kulta. Ajatuksena on, miksi kuljettaa 60 unssia hopeaa, kun voi olla yksi unssi kultaa. Kuitenkin, hopea on edelleen hyvin kannattava, 55 kiloa hopeaa voi olla arvoltaan jopa $ 4,500.

Toinen ero on hopea tummuu, kun kulta ei. Kuitenkin tarnish hopea on hyvin pieni, mikä tarkoittaa, että se ei ole tuhlausta investointeja. Hopea on ollut voimassa vuodesta Rooman imperiumin noin 2000 vuotta sitten, silti hopearahaa eivät pilaa niin paljon. Jos hopea tummuu minimaalisessa tavalla, se tulee enemmän kysyntää markkinoilla.

Vuodesta 2001 ja vuoteen 2003, on ollut 4. 82 miljardin unssia kultaa louhitaan. Verrattuna hopeaa, jossa ihmiskunta on vain 250 miljoonaa unssia 650 miljoonaa unssia, mikä tarkoittaa, hopea on harvinaisempaa kuin kulta. On jopa seitsemän kertaa enemmän kultaa kuin hopeaa, joka on, miten harvinaista hopea on.Tämän tiedon ja eroja, se on parasta sijoittaa molemmissa; voit sijoittaa kultaan, koska se on arvokkaampaa, tai voit sijoittaa hopea, koska se on harvinaisempaa. Voit sijoittaa kultaa korkeaa tuottoa se voi antaa, koska sen arvoa, mutta kun hopea saada harvinaisempia ja harvinaisempia, jopa ihmiset kulta on ostavat hopeaa teiltä.

YHTEENVETO:

1. Kulta on arvokkaampaa.

2. Hopea tummuu, kulta ei.