Ero vuokraus jaVuokraus vs Leasing

Monet ihmiset edelleen don 't omat kotinsa, ja he joko vuokrata tai lainata asunnot tai taloissa, joissa he asuvat. Vuokraus ja voi olla synonyymi, mutta on useita eroja näiden kahden välillä.
'Renting' määritellään 'teko maksaa käyttää jotain', kuten auto, talo tai asunto. Termit ja ehdot sen maksua ja käyttö on määritelty välisen sopimuksen vuokralaisen ja vuokranantajan.

Sopimus vuokraamisesta on yleensä lyhytaikainen yksi kestävät yhden kuukauden eniten, mutta on uusiutuva kunnes että omistaja ja vuokralainen sopia eroon sopimuksesta. Vuokranantaja voi muuttaa sopimusehtojen edellyttäen, että hän antaa kirjallisen ilmoituksen.
Koska vuokraus on lyhyellä aikavälillä, vuokralaisille, jotka eivät pidä talon että he vuokrata helposti lähteä ja löytää sopivampi paikka. Vaikka paikka ei omista vuokralainen, hän on vastuussa siitä, kun hän asuu sen ja on huolehdittava omaisuutta.

Sana 'vuokraa' tulee latinan sanasta 'rendere', joka tarkoittaa 'tehdä.' Se tuli Englanti kielen kautta Vanha ranskalainen sana 'rente', joka tarkoittaa 'maksu omaisuuden käytön.'
'Leasing' Toisaalta, määritellään teko välittää omaisuutta henkilölle tietyn ajan vastineeksi tietyn määrän rahaa. Kuten vuokraus, sopimus tehdään välillä vuokranantajan ja vuokralaisen.

Vuokralainen voi jäädä kiinteistön kunnes sopimus päättyy, ja vuokranantajan voi muuttaa sopimusehtoja asti. Leasing on pitkäaikainen sopimus vähintään kuusi kuukautta, ja se on kiinteä järjestelyjä. Se voidaan peruuttaa, mutta vuokraaja on oltava maksamaan peruutusmaksua.Kun vuokrasopimus omaisuutta päättyy, se ei automaattisesti uusita, ja vuokraaja, joka päättää jäädä täytyy vuokrata sitä ja tehdään vuokrasopimuksen. On tapauksia, joissa omaisuus on tarjottava vuokra-to-oman perustan, ja omaisuus on kokonaan maksettu lopussa vuokrasopimuksen.
Sana 'vuokrasopimus' tulee latinan sanasta 'laxare', joka tarkoittaa 'löysää, tai tehdä laaja.' Myös Vanhasta Ranskan 'laissier', joka tarkoittaa 'antaa' tai 'lähteä.'

Yhteenveto:

1. Renting on teko maksavat auton käyttöön, asunnon tai talon, kun leasing on kerroit henkilö elää kiinteistön vastineeksi rahaa.
2. Renting on lyhytaikainen, yleensä vain kuukauden, kun leasing on pidemmällä aikavälillä, yleensä kuusi kuukautta tai enemmän.
3. sopimus vuokraus uusitaan automaattisesti, kun se ei ole niin kanssa leasing.
4. Vuokranantaja voi muuttaa sopimusehtoja on vuokrannut kun vuokranantaja ei voi muuttaa sopimusehtoja kunnes se loppuu.