Ero ACH ja Wire TransferACH vs. Wire Transfer

Kun haluat siirtää rahaa merkittäviä muille, aivan erityisesti jos ne sijaitsevat kaukana sijainnin, sinun täytyy harkita monia asioita. Ensin 'll Mieti, miten voit välittää varoja. Toiseksi, sinun törmätä useita kysymyksiä, joihin aikataulu varat hyvitetään saajan' tilille, ja maksut mukana prosessissa. Tienneensä kaikki nämä, eniten rahaa lähettäjät valita kaksi menetelmää rahansiirto. Nämä ovat ACH ja tilisiirron. Joten miten ne eroavat toisistaan?

ACH, täysin tunnetaan Automated Clearing House siirto, on ollut keskipitkän varainsiirtopalvelujen since1970. Se kehitettiin varajäsenen tavallista liikkeeseen tarkastuksia. Jos ACH siirto aloitetaan, varat poistetaan lähettäjän 'tilille päivässä tai vähemmän. Mitä todellista ACH siirtoprosessi, tämä tapahtuu erissä. Tämä tarkoittaa, että pankki transacts yhteen kaikki ACH siirtoesitykset että tapahdu tiettynä päivänä. on mahdollista, että pyyntöjä päivä tallennetaan pankin sitten käsitellään seuraavana päivänä, ja ne voivat olla käytettävissä seuraavana päivänä pankin 's käsittely. Siten ACH siirrot ihanteellisesti kestää välillä 2-4 päivää. Tämän seurauksena monet yritykset ovat käyttäneet tätä keskipitkällä antaa toistuvia maksuja. Mitä maksaa, ACH siirrot ovat suhteellisen halvempaa. Voisitko uskovat, että jotkut yritykset hoitaa sen ilmaiseksi? Kuitenkin suurin osa pankeista periä nimellinen maksu.

Kääntäen, pankkisiirtona on rahan siirto valinta useimpien lähettäjien takia nopeutta ja luotettavuutta. Varsinkin jos olet kaupankäyntiosapuolten suuria summia rahaa, sinun täytyy varmistaa, että varat todella menevät vastaanottajalle reaaliajassa. Siten tilisiirron pyyhitty pois panosprosessina. Useimmat tilisiirtomuodot tyhjennetään 24 tunnin kuluessa. Mutta, koska tällaisen nopea saavutus, se on tullut kalliimmaksi. Myös reaaliaikainen strategia avaa tietä nopeampaan siirtämistä. Nopeampi käsittely myös suoraan tarkoittaisi enemmän kustannuksia liiketoimen.

Kaiken mitä keskipitkän siirtää te 'Haluaisitko käyttää, varmista, että tiedät seuraukset tapahtumasi, kuten palkkiot mukana, samoin kuin aika kuluu oman varoja tavoitat vastaanottaja.1. ACH on halvempi tapahtuma kuin tilisiirtoja.

2. ACH tapahtuu erän käsittelyä, kun taas tilisiirtoja tehdään reaaliajassa.

3. Wire siirrot ovat nopeampia vaihtoehto ACH siirtoja.