Ero tarkastuksen ja arvioinnin,



Audit vs Evaluation,

Arviointi ja arviointi
Termit 'tarkastus, evaluointi, arviointi ja arviointi' kaikkia käytetään kirjanpidossa. Accounting auttaa yrityksen pyörittäminen ei väliä minkälaista liiketoimintaa. Nämä ehdot ovat eri toiminnot, joita käytetään pyörittämään liiketoimintaansa jälkeen analysoimalla taloudellisia tilanteita yrityksen ja mietitään kustannukset ajaa sen, ylläpitää sitä, ja laajentaa sitä. Kaikki ehdot ovat keskenään erilaiset, ja ei voi käyttää vaihtovuoroisesti.

Tarkastaa
'Audit' on kerätä tietoja tai todisteita, jotka koskevat luotettavuuden ja eheyden taloudellisen aseman yrityksen tai joskus kerätä tietoa yrityksen toimintaan. Raportointi että tehdään tutkittuaan taloudelliset näkökohdat ja toiminnalliset näkökohdat liiketoiminnan kutsutaan tilintarkastusta. Tarkastukset suoritetaan myös tänään ei-taloudelliset alueet kuten turvallisuus, tietojärjestelmät, ympäristönäkökohdat jne

arviointi
'Arviointi' on systemaattinen prosessi, jossa joku 's tai jotain' s ansioita, merkitys, arvo, ja kannattaa arvioidaan vastaan ​​joukko erityisvaatimuksia. Termi 'arviointi' käytetään enimmäkseen ihmisen yrityksiä kuten terveydenhuolto, säätiöt, voittoa tavoittelemattomat organisaatiot, rikosoikeuden, taide, jne. Se on myös tehokas menetelmä, jota käytetään arvioitaessa taloudellista asemaa yrityksen.

Arviointi
'Assessment' on yksi vaiheiden käytetty riskienhallintamenettely. Riskienhallinnalla tarkoitetaan arvioimalla tai tunnistaa määrällisiä ja laadullisia riskejä Todellisessa tilanteessa tai uhkaa tulevaisuudessa. 'Assessment' viitataan arviointiin tai ennakoitaessa, luonto, ja laatu jotakuta tekemään jotakin ja taloudellisesti. Se on yksi vaiheista hallita riskejä riippuen ominaisuuksia liiketoimintaa.



arviointi
'Arviointi' on arvio hyötyjä hankkeen tai ohjelman avulla päätöksen menetelmää. Se viittaa myös arvio kustannuksista tarvitaan hankkeen tai ohjelman. Yleensä 'arviointi' viittaa teko arvioitaessa joku tai jotain. Taloudellisesti se voisi olla taloudellista tilannetta ja toiminnallista tilannetta liiketoimintaa.

Yhteenveto: