Ero Index ja sijoitusrahastolain Indeksi vs Sijoitusrahastot

Koskaan ajatellut sijoittaa rahaa osakemarkkinoilla? Se on yksi nopeimmin kasvavista teollisuudenaloista maailmassa ja joka on ollut olemassa jo useita vuosia. Verrattuna muihin sijoituksiin, se tarjoaa paremman tuoton teidän investointeja.

Se on myös erittäin kätevä, koska investointi hallinnoi joukko ihmisiä. Tässä muutamia investointivaihtoehtojen että olet:

indeksirahastoihin

Indeksirahastoihin ovat sijoitusrahastojen jotka toistavat rahaliikennettä rahoitusmarkkinaseminaarissa. Joukko säännöt ovat vakiona riippumatta markkinaolosuhteista ja he luottavat tietokonemallien sijasta ihmisen panos seuranta johon arvopapereita ostaa tai myydä.

Johto indeksirahastoihin on passiivinen sijaan aktiivinen joka tarjoaa sille vähemmän veroja ja maksuja, jotka puolestaan ​​antavat sijoittajalle pienemmän määrän voittoa. Salkunhoitajana toimii indeksirahasto.

Se ei ole kovin tarkka verrattuna muihin investointeihin vaikka ja sen suorituskykyä seurataan hakemiston läpi, missä se on vertailtava. Se on samoissa varastojen muut tunnetut indeksit kuten Standard \u0026 amp; Poor ??? s 500 Stock Index.

Yhteiset varatSijoitusrahastot ovat yhteistä sijoitustoimintaa järjestelmiä, jotka keräävät ja sijoittaa rahaa useiden sijoittajien arvopapereihin kuten varastot, joukkovelkakirjat, rahamarkkinainstrumentteihin, ja hyödykkeitä kuten jalometalleja.

Niissä on yleensä hallituksen tai asiamiehiä. Sijoitusrahastot sijoittajat voivat liittyä pörssissä kaupankäynnin ilman riskejä tai lisäkustannuksia. Suorituskyky sijoitusrahastojen riippuu osake- tai poimii sen johtajat.

On olemassa useita erilaisia ​​sijoitusrahastoja:

??? Open-end rahasto, jossa lopussa päivittäin rahasto antaa uusia osakkeita sijoittajille ja on valmis ostamaan takaisin osakkeita nykyinen nettoarvo per osake.
??? Suljetut sijoitusrahastot, jotka ovat rekisteröityjä sijoituksia yrityksiin, jotka eivät ole yksikkö sijoitusrahastojen (ITU) ja myy osakkeita yleisölle kautta IPO tai listautumisannin.
??? Exchange ??? indeksiosuusrahastoihin, joka on yhdistetty piirteitä kärkiosa ja lähellä sijoitusrahastot. Se on erittäin kätevä ulkomaisia ​​sijoittajia, jotka ovat rajallinen osallistuminen perinteisiä sijoitusrahastoja.
??? Osakerahastoihin, jotka ovat varastossa investointeja, jotka keskittyvät tiettyihin strategioihin ja liikkeeseenlaskijaryhmien.

Yhteenveto

1. Sijoitusrahastot ovat yhteistä sijoitustoimintaa järjestelmiä, jotka keräävät ja sijoittaa rahaa useiden sijoittajien arvopapereihin kuten varastot, joukkovelkakirjat, rahamarkkinainstrumentteihin, ja hyödykkeitä kuten jalometalleja, kun indeksirahasto on eräänlainen rahasto.
2. johto Sijoitusrahastojen tapahtuu johtokunta tai edunvalvojat kun hallinnointiin indeksirahastoihin tehdään salkunhoitajan.
3. Keskinäinen hallinnoidaan aktiivisesti, kun taas indeksirahastoihin hoidetaan passiivisesti.
4. investointikustannuksista indeksirahastoihin on pienempi, koska se nojaa pääasiassa tietokoneissa kun taas kustannukset Rahastosijoituksen on enemmän, koska se perustuu ryhmä sijoitusanalyytikoille ja kauppiaille.