Ero Konkurssi ja maksukyvyttömyysKonkurssi vs maksukyvyttömyys

Konkurssi ja maksukyvyttömyys ovat siihen liittyvät ja käytetään toisiaan useaan otteeseen. Konkurssi ja maksukyvyttömyys ovat olosuhteet, kun henkilö tai yritys ei pysty maksamaan velkojaan. Kuitenkin sitä, että ne eivät ole samoja.

Maksukyvyttömyys on tilanne, jossa henkilö tai yritys ei pysty maksamaan velkojaan. Vaikka henkilö tai liike on enemmän vaurautta kuin he velkoja, niitä pidetään maksukyvytön jos varallisuus ei voida pian havaittiin maksaa velkansa. On mahdollista, että maksukyvyttömyys voi johtaa konkurssiin, jos tilanne ei käsitellä. Maksukyvyttömyys ei tarkoita konkurssi on välitön; yritykset voivat olla maksukyvytön jonkin aikaa, kunnes ne poimia riittävä liike maksamaan velkansa.

Toisin maksukyvyttömyys, konkurssi on sairaus, jossa henkilö tai yritys ei pysty maksamaan velkojaan lainkaan. Kun liike saavuttaa tässä vaiheessa, he tiedosto konkurssi tuomioistuimissa.

Vaikka konkurssi liittyy tuomioistuinten maksukyvyttömyys liittyy kirjanpitoon. Joissakin maissa, maksukyvyttömyys levitetään liikelaitokseen, kun konkurssi on käytetty yksilöiden. Yleensä termiä konkurssi ei sovelleta liikelaitokseen. Yritys, joka ei täytä velkansa katsotaan olevan edessään selvitystilaan sijaan konkurssiin.Maksukyvyttömyys on kahdessa muodossa '' tase maksukyvyttömyyttä ja kassavirran maksukyvyttömyys. Tase maksukyvyttömyys tapahtuu, kun nettovarallisuus on alle nettoveloista. Kassavirta maksukyvyttömyys ilmenee, kun henkilö tai yritys ei pysty ratkaisemaan velkojaan niiden erääntyessä.

Maksukyvyttömyystilanne ei vaikuta yksilön 's luotto pisteet kunhan velat maksetaan. Toisaalta, konkurssi on kielteinen vaikutus.

Yhteenveto

1. Kun konkurssi liittyy tuomioistuinten maksukyvyttömyys liittyy kirjanpitoon.
2. Maksukyvyttömyys ei vaikuta henkilön 's luotto pisteet niin kauan kuin niiden velkoja maksetaan takaisin. Toisaalta, konkurssi on negatiivinen vaikutus luotto pisteet.