Ero UGMA ja utmaUGMA vs utma

UGMA (Uniform Lahjat alaikäisille Act) ja utma (Uniform Siirrot Alaikäiset Act) ovat kaksi lakeja, jotka mahdollistavat aikuiset, yleensä vanhemmat tai muut sukulaiset, siirtää varoja vähäisessä ilman perustaa erityinen luottamusta. Aikuinen on määritelty olemaan holhooja ja hallinnoi hyödykkeen kunnes alaikäinen on tarpeeksi vanha hallita sitä itse. Suurin ero UGMA ja utma on heidän ikänsä ja laajuus. UGMA luotiin vuonna 1956, ja se oli otettu käyttöön monissa maissa. Mutta 30 vuotta myöhemmin, utma luotiin jatkeena UGMA muutamia muutoksia. Valtiot, jotka ovat ottaneet utma ovat kumonneet UGMA koska ne molemmat palvelevat samaa tarkoitusta ja eroja kahden saattaa aiheuttaa sekaannusta.

Ensimmäinen asia, joka muutettiin UGMA on utma on vuotiaiden enemmistön tai ikä jossa alaikäinen katsotaan aikuinen ja pystyisi varojen hoitaminen, jotka annettiin hänelle. Vuonna UGMA, tämä oli asetettu juuri 18 vuotta. Vuonna utma, vuotiaiden ja suurin osa siitä on nostettava vähintään 21 vuotias, jolloin lapsi mahdollisuuden kypsyä ennen kuin se luovuttaa valvoa, mitä olisi melkoinen voimavara. Se voi jopa viivästyä jopa neljä vuotta 25 vuotias jota harkinnan luovuttajan.

Toinen muutos utma on sisällyttäminen useamman tyyppisiä varoja, joita ei aiemmin mukana UGMA. Vuonna UGMA, suurin osa varoista, jotka voidaan antaa ovat raha luonteeltaan; kuten rahaa, arvopapereita, sijoitusrahastot ja vakuutukset. Vuonna utma, varojen tyypeistä on kasvanut käsittämään lähes minkä tahansa hyödykkeen. Tämä sisältää kiinteistöjen ja muut ei-rahalliset ominaisuuksia.Ei todellakaan ole suurta eroa UGMA ja utma ja ne voivat molemmat tehdä käyttötarkoitukseen. Myös todellakaan ole valinnanvaraa välillä UGMA ja utma kuin valtiot, joilla utma enää voit käyttää UGMA. Ja todetaan, että ei ole utma, teillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin UGMA.

Yhteenveto:

Utma on jatkoa UGMA

Toteaa, että hyväksytty utma on kumottu UGMA

Vuonna UGMA ikäiseksi on 18, kun se 's missä tahansa 21-25 in utma