Ero 401K ja Annuity401K vs Annuity

Emme voi aina varmistaa, että tulemme aina pysymään kunnossa ja pysyvä tämänhetkiseen työpaikkojen, vaikka voimme aina varauduttava parasta ja pahinta. Valitsemalla oikea säästämiskohteisiin voit säästää tulevaisuuteen. Tämä johtuu siitä, että säästöt ajoneuvot on erityisesti suunniteltu auttamaan sinua varattu rahaa eläkkeelle, ei muihin tarkoituksiin. Joten, jos valita välillä mitä annuiteetti ja 401k suunnitelma voi tehdä sinulle paremmin katso tätä!

Elinkorot, johon voidaan viitata kuten vetäytyminen tilit yleisesti jaettu vakuutusyhtiöt, tyypillisesti sallivat omistaja sijoittaa hänen rahaa vero-tuonnempana. Nämä ovat mitä me kutsumme laskennalliset elinkorot, joita käytetään kirjeenvaihtaja tavoilla eläkesäästäminen ajoneuvoja. Vuosimaksua voidaan konfiguroida mukaan laaja luovuttamisesta sen yksityiskohtia ja tekijät, kuten kesto että maksujen annuiteetti voi olla varma jatkuvat. Jos rahaa sisällä elinkorkona kasvaa vero-laskennallinen ja peruuttaa ennen ikää viidenkymmenen kaksi ja puoli vuotta, saat rangaistaan ​​IRA-määrätty 10 prosenttia.

Määritellä 401K, se on eläkesäästäminen suunnitelma tarkoittanut työnantajan työntekijöilleen. Se proffers työntekijöitä tallentaa ennen veroja tai verojen jälkeen perusteella. Samanlaisia ​​elinkorkoihin, rahaa sisällä 401k kasvaa vero-laskennallinen ja kuljettaa. Sanotaan, että 401K on muutetun suunnitelman koostuu työnantajien, jotka voivat työntekijät voivat tehdä palkka lykkäys (palkka vähennys) maksujen on verojen ja / tai Pretax perusteella. Työnantajat tarjoavat 401k suunnitelma voi tehdä vastaavia tai ei-valittavia maksut järjestelyyn puolesta tukikelpoisten työntekijöiden ja voi myös lisätä voittopalkkioerästä ominaisuus suunnitelmaa. Tulos kerry vero-tuonnempana.

Vaikka ne ovat selvästi erilaisia ​​toisistaan, molemmilla on ainutlaatuisia etuja, jotka ovat tarpeen tekijöitä olla täysin tehokas. Eläkevakuutukset tarjoavat monia etuja verrattuna perinteisiin -eläkesäästösuunnitelmiin. Yksi näistä eduista on ansioitunut korko. Vielä tärkeämpää on, toisin kuin useimmat säästöohjelmat, vuotuiserän mahdollistaa oman edun kerry vero-laskennallinen perusta kunnes haluat peruuttaa. Yleensä yksinkertainen sovellus, tarkista ja allekirjoitus alkaa elinkoron. Ja lopussa vuosittain, et saa 1099 tuloja saavutetaan elinkoron sopimus rahaa. Samaan aikaan 40K1 edut on sidottu yleensä määrää palvelun ja perustuvat lopullisiin keskipalkasta. Työntekijät voivat kohtuudella nojaa tunnetun ja odotettu hyöty tasolla; vaikka suoja jälkeinen erottelu inflaatio on yleensä rajoitettu ja / tai epävarma. Työnantajat puolestaan ​​voi rajoittaa yksilöiden alle 1 vuoden palvelu, liiton jäseniä, ei Yhdysvaltain kansalaisia, osa-aikaiset työntekijät, jne., Joka voi saada suunnitelma. Kanssa 401K benefactions suunnittelua voi tulla itsensä asettamia työntekijä palkan vähentäminen, mistä työnantaja, tai molempia.

Nyt kai alkanut valita annuiteetti ja 401 K suunnitelmia. Mutta mitä suunnitelmia eläkkeelle valitset, olla varma siitä ja varmista, että olet paljon pohdittu, miten te säilyttää nykyisen elämäntavan ja miten tietyt olet että sinulla on tuloja elämän.Yhteenveto:

1.

Jossa vuotuiserän lahjoituksenne sijoitetaan aikana akkumulaatiovaihe.
2.

Jokainen tulos kasvaa veron laskennallinen ja verotetaan tavalliset tulot, kun alkaa tehdä nostoja. Ja 401K, Työntekijät ovat välittömästi 100% saavutettujen omalla palkanalennuksella lykätyn veron osuus.
3.