Ero FPO ja IPOFPO vs IPO

IPO on Listautumisanti ja FPO on seuranta listautumisannissa. IPO tulee ensin seuranta yleisöantimme kuin FPO voidaan antaa vain, jos siihen on listautumisannin.

Listautumisannit ovat kannattavampia kuin FPOs. Yritys tekee IPO kokoamiseksi rahaa ja FPO varten lisäämällä listautumisanteja.

Listautumisanti on ensimmäinen myynti taas Follow-up yleisöantimme on toinen myynnin laajentamiseen yrityksille.

Listautumisannit ovat riskialttiita investointeja kuin yksittäinen sijoittaja voi ennustaa, mitä tapahtuu alkuperäisen kaupan tulevina päivinä. Mutta kun kyseessä on FPOs, riski on pienempi, koska sijoittaja on jo käsitys investointeja ja tulevaisuuteen yrityksen kasvuun.

Listautumisannin pidetään ajan ohimeneviä kasvun ja niin on olemassa tietty epävarmuus tulevasta.Yritys tuodaan esiin FPO lisäkasvun. Jos yritys on tulossa ulos kanssa FPO, se tarkoittaa myös sitä, että yritys on lyhyt varoja. FPO nostetaan lisää varoja tai rahaa tai uusien hankkeiden. FPOs voi olla kahdenlaisia ​​C laimentavat ja ei-laimentavaa. Vuonna laimentava FPO, hallitus yhtiön suostuu lisäämään osakkeita myymällä pääomaosakkuuksien. Ei-laimentavaa FPO eli myymään yksityinen osakkeita johtajien tai sisäpiiriläiset yrityksen.

IPO ja FPO, yhtiö ei koskaan maksaa takaisin pääomaa mutta antaa osakkeenomistajille oikeus tulevia voittoja yritys.

Yhteenveto:

1. IPO on listautumisannin ja FPO on seuranta listautumisannissa.
2. Yhtiön tekee IPO kokoamiseksi rahaa ja FPO varten lisäämällä listautumisanteja.
3. Jos yritys on tulossa ulos kanssa FPO, se tarkoittaa myös sitä, että yritys on lyhyt varoja. FPO nostetaan lisää varoja tai rahaa tai uusien hankkeiden.
4. Listautumisanti on ensimmäinen myynti taas Follow-up yleisöantimme on toinen myynnin laajentamiseen yrityksille.
5. listautumisannit ovat riskialttiita investointeja kuin yksittäinen sijoittaja voi ennustaa, mitä tapahtuu alkuperäisen kaupan tulevina päivinä.
6. Kun kyseessä on FPOs, riski on pienempi, koska sijoittaja on jo käsitys investointeja ja tulevaisuuteen yrityksen kasvuun.