Ero BFA ja BABFA vs BA

BFA ja BA ovat ylempää astetta, jotka palkitaan taiteen. BA on kandidaatti, ja BFA on Bachelor of Fine Arts.

Yksi tärkeimmistä eroista, jotka voidaan nähdä BA ja BFA, on, että yksi on yleinen taso ja toinen ammatikseen. Vaikka kandidaatin on vain yleinen tutkinto, Bachelor of Fine Arts on ammatillinen tutkinto.

Vaikka BFA korostaa nimenomaan kohteena kuvataiteen, BA ei ole kuin että. Kun BA on joustavampi, talousarvioennustevaroituksia voidaan kutsua kuin jäykempi. Talousarvioennustevaroituksia on siinä määrin, että annetaan tiettyjä suorituskyvyn aloilla, kuten teatteria ja musiikkia. Toisaalta, BA on siinä määrin, että yleensä annetaan muita kohteita kuin näyttämötaiteen, kuten teoreettinen tiede humanististen ja koulutus. Vaikka BA voidaan antaa tietyille esittävän taiteen samoin.

Verrattaessa kaksi kurssia, Bachelor of Fine Arts on enemmän tietenkin työtä kuin kandidaatin. On totta myös, että BFA mukana enemmän käytännön luokat kuin pääluokkaan. Toisin kuin BA, talousarvioennustevaroituksia kuuluu muutakin osallistumista taiteen, eikä tutkijoita, mutta ei juuri mitään käytännön luokkia BA kurssin.

Voidaan myös sanoa, että Kuvataiteen kandidaatin koostuu useammasta studio suuntautuneita luokkia. Ero BA ja BFA vaihtelee myös yliopistosta toiseen.

Verrattaessa kahta astetta annetaan esittävän taiteen, voidaan nähdä, että kandidaatin myönnetään vain tietyille yleistynyt ohjelmia. Toisaalta, Bachelor of Fine Arts voi koskea tiettyjä aloja, kuten toimiva, suunta, erityinen tansseja, erityisiä musiikkia ja muuta vastaavaa toimintaa.

Yhteenveto:1. BA on kandidaatti, ja BFA on Bachelor of Fine Arts.

2. Vaikka kandidaatin on yleinen taso, Bachelor of Fine Arts on ammatillinen tutkinto.

3. Jos BA on joustavampi, talousarvioennustevaroituksia voidaan kutsua kuin jäykempi.

4. BFA annetaan tiettyjä suorituskyvyn aloilla, kuten teatteria ja musiikkia. Toisaalta, BA annetaan muita kohteita kuin näyttämötaiteen, kuten teoreettinen tiede humanististen ja koulutus.

5. Kun verrataan kaksi kurssia, Bachelor of Fine Arts on enemmän tietenkin työtä kuin kandidaatin.