Ero Samsung Galaxy S II ja LG Optimus 2XSamsung Galaxy S II vs LG Optimus 2X

Aivan kuten tietokoneet eteni useita ytimen prosessorit, älypuhelimet ovat myös tekevät samoin push saada enemmän laskentatehoa lisäämättä lämpöä ja virrankulutusta. Kaksi uusin älypuhelimet ominaisuus dual ytimet prosessorit ovat parantuneet Galaxy S II Samsungin ja osuvasti nimetty Optimus 2X. Ensimmäinen asia ero näiden kahden välillä, jotka olet todennäköisesti huomaat on koko näytön. Galaxy S II näytön mittaa 4. 3 tuumaa kun taas Optimus 2X on edelleen melko suuri 4 tuumaa. Näytöt, isompi yksinkertaisesti parempi kuin se näet enemmän ilman zoomaus tai Pelttarin.

Toinen merkittävä ero näiden kahden välillä on muistin määrää, sekä RAM ja muistia. Galaxy S II on gigatavu RAM ja joko 16 tai 32 gigatavua varastointiin. Vertailun tallennustilaa Optimus 2X on vain jopa 8 Gt, vaikka se 's ei oikeastaan ​​suuri ongelma, koska molemmat laitteet ovat microSD laajennuspaikka. Suurempi ongelma Optimus 2X on 512 Mt muistia. Vaikka se on hyvä riittää useimmille toimintoja, on alueita, joilla enemmän tarvittaisiin kuten kuvassa.

Sekä Galaxy S II ja Optimus 2X on 8 megapikselin Snappers jotka ovat melko lähellä toisiaan suhteen edelleen laatua. Mutta kun menet videotallennus 1080p, Optimus 2X voi johtaa ainoastaan ​​24fps kun Galaxy S II voi ylläpitää 30fps. Tämä on alas puute muistin Optimus 2X. Etupuoli kameroiden, Galaxy S II ylläpitää etu hieman parempi 2MP kamera verrattuna 1. 3MP on Optimus 2X.Lopuksi molemmat puhelimet on varustettu kaksiytiminen Cortex A9 prosessorit. Mutta yksi Galaxy S II kellotetaan korkeammat 1. 2GHz verrattuna 1GHz nopeus Optimus 2X. Tämä johtaa suorituskyvyn ero, joka voidaan selvästi nähdä vertailukohtia ja tuntui aikana kovaan käyttöön. Kaiken Galaxy S II näyttää olevan parempi puhelin; ei, että Optimus 2X on huono.

Yhteenveto:

1. Galaxy S II on isompi näyttö kuin Optimus 2X
2. Galaxy S II mukana tulee enemmän muistia kuin Optimus 2X
3. Galaxy S II on parempi kameroita kuin Optimus 2X