Ero Samsung Galaxy S II (GT-i9100) ja Motorola Atrix 4GSamsung Galaxy S II (GT-i9100) vs Motorola Atrix 4G

Galaxy S II ja Atrix 4G kuuluvat seuraavan sukupolven älypuhelimet; ominaista valtava näytöt, kahden ytimen prosessorit, valtavia määriä muistia, ja HD-ominaisuus. On olemassa paljon eroja näiden kahden, ja anna 's aloittaa näytön. Galaxy S II on suurempi ja parempi näyttö kuin Atrix 4G 4. 3 tuumaa verrattuna 4 tuumaa jälkimmäisen. Galaxy S II käyttää myös AMOLED tekniikkaa, joka on osoittautunut ylivoimaiseksi monia näkökohtia perinteisiin TFT käytetään Atrix 4G.

Kamera on myös ylivoimainen Galaxy S II. Se on 8 megapikselin kamera, joka ottaa erinomaisia ​​kuvia ja HD-laatuista videokuvaa jopa 1080p resoluutiolla. Atrix 4G kamera ottaa myös hienoja kuvia ja lyödään Galaxy S II suhteen still vain resoluutiolla. Video, Atrix 4G voi tallentaa vain 720p, vaikka sen odotetaan olevan 1080p tallennus kautta laastari. Tästä pääsemmekin seuraavaan thingCsoftware.

Molemmat puhelimet ajaa Android-käyttöjärjestelmän ja se 'on vain asia, mikä versio. Galaxy S II alusten Gingerbread, joka on uusin versio älypuhelimille, kun Atrix 4G alukset Froyo. Ei ole mitään syytä, miksi Atrix 4G voi 't ajaa Gingerbread, ja se' s luultavasti vain asia ajoitus miksi Motorola meni Froyo. laastari päivittää Atrix 4G Gingerbread odotetaan pian, ja se olisi todennäköisesti tuovat mukanaan 1080p tallennuksen.Suurin osa sirinä Atrix 4G ei ole kyse itse laite vaan lisävarusteita, että Motorola on tehnyt sitä. Top luettelossa on kannettava telakka. Se on pohjimmiltaan minikannettava, jossa voit telakoida Atrix 4G, ja se toimisi kuten kannettavan käynnissä mukautetun Linux OS. Telakka on oikeastaan ​​vain näppäimistö, akku, ja näytön niin se ei toimi yksin. Se on etu, vaikka hinnoittelu oman Atrix 4G ollessa telakoituna. Mutta $ 300- $ 500 telakka yksin, se osoittautuu olla melko mojova investointeja.

Yhteenveto:

1. Galaxy S II on isompi näyttö kuin Atrix 4G.
2. Galaxy S II on parempi kamera kuin Atrix 4G.
3. Galaxy S II voi tallentaa HD kun Atrix 4G voi.
4. Galaxy S II alukset Gingerbread kun Atrix 4G alukset Froyo.