Ero Nintendo DS Lite ja DSi XLNintendo DS Lite vs DSi XL

DS Lite ja DSi XL kaksi versiota Nintendon 's menestyksekäs kannettavien pelaamista. Vain nimet voimme jo selvittää, että suurin ero näiden kahden välillä on koko. DSI XL on paljon suurempi kannalta pituus ja leveys, mutta on yllättävän ohuempi kuin DS Lite, se myös painaa noin 50% enemmän. ero kokoa ja painoa on anteeksi kun tarkastellaan näytöt DSI XL, mutta. sijasta 3-tuuman näytöt DS Lite, The DSi XL on valtava 4. 2-tuuman näytöt. suurempi näyttö tarkoittaa, että voit pitää laitetta kauemmas tarvitsematta kieroon.

Jos luulet, että ne ovat ainoat erot DS Lite ja DSi XL, te 'd olla väärässä kuin DSI XL on kourallinen uusia ominaisuuksia ei löydy DS Lite. Vaikka DS Lite ei ole kameroissa DSi XL nyt on kaksi, yksi takana ja yksi edessä, ottaa valokuvia aivan kuten useimmissa puhelimissa.

DSI XL on parannettu alusta eikä vain uudistaa ja DS Lite 'ulkonäköä. On DSI ohjelmistoja, jotka eivät ajaa vanhempia DS Lite. Silti DSi XL ylläpitää taaksepäin yhteensopivuus ja pystyy pelaamaan kaikkia DS ilman mitään ongelmia.Kun se tulee muistia, kunkin alustan on oma etu. DSI XL tuo SD-muistikorttipaikka, jossa voit tallentaa pelejä, kuvia, musiikkia ja paljon muuta. Mutta Nintendo päätti poistaa Gameboy Advance rako, joka oli läsnä DS Lite. Tämä teki mahdottomaksi pelata valtava valikoima Gameboy Advance pelejä. Ne vaikuttavat suuresti tästä muutoksesta ovat vanhukset, joilla on paljon Gameboy Advance patruunat jo. Sillä nuoremmat, jotka luultavasti Haven 't nähnyt Gameboy, saati leikkiä sen kanssa, se ei ole oikeastaan ​​paljon tappiota.

Yhteenveto:

1. DSi XL on suurempi ja painavampi kuin DS Lite.
2. DSi XL on huomattavasti isompi näyttö kuin DS Lite.
3. DSi XL on kaksi kameraa, kun taas DS Lite ei ole yhtään.
4. DSi XL pystyy pelaamaan kaikkia DS ja DSi pelejä, mutta ei DS Lite.
5. DSi XL on SD-korttipaikka, kun DS Lite doesnt 't.