Ero QC2 ja QC3QC2 vs QC3

Kun puhutaan kuulokkeet, Bose pidetään paras. Melko Comfort 2 (QC2) ja Melko Comfort 3 (QC3) ovat edullisimpia joukossa Bose kuulokkeet.

No, QC2 ja QC3 eivät ole samoja, ja eroavat toisistaan ​​paljon ominaisuuksia. Olkaamme keskustella joistakin eroista Melko Comfort 2 ja Melko Comfort 3 Bose kuulokkeet.

Yksi tärkeimmistä eroista QC3 ja QC2, on niiden suunnitteluun. QC3 on enemmän päivitetään muotoilu kuin QC2. QC3 malli mukana 'korvassa' design, kun taas QC2 on 'pyöreä korvan' design. Tämä muotoilu tekee QC3 paljon pienempi kuin QC2. Lisäksi QC3 on myös paljon kevyempi verrattuna QC2. Toisin kuin Bose QC2 kuulokkeet, Bose QC3 on pieni korvakupeissa ja pieni panta.

Kun vertaillaan niiden paino, Bose QC3 on kevyempi kuin Bose QC2. QC3 painaa noin 5. 2 oz, kun taas QC2 painaa noin 6 2 oz.

Melko Comfort 2 ja Melko Comfort 3 eroavat toisistaan ​​myös ominaisuuksia. Harkittaessa melu peruutus kykyjä, QC2 pidetään paremmin kuin QC3. QC2 suoriutuu paremmin passiivisen ja aktiivisen häiriöäänien verrattuna QC3. Verrattaessa niiden taso valitsimet, Bose Melko Comfort 2 on taso valitsin, joka on rakennettu liitinkaapeli. Tämä ominaisuus ei ole läsnä Bose Melko Comfort-3.

On myös nähty, että Melko Comfort 3 tarjoaa kovempaa ääntä kuin Bose Melko Comfort 2.

Hyvin, vaikka QC3 on pienempi ja kevyempi kuin QC2, useimmat arviot osoittavat, että jälkimmäinen on paljon parempi kuin muut.

Yhteenveto:1. Melko Comfort 3 malli on 'korvassa' design, kun taas Melko Comfort 2 on 'pyöreä korvan' design.

2. QC3 on paljon pienempi ja kevyempi kuin QC2.

3. QC3 on pienempi korvakupeissa ja pienempi panta verrattuna QC3 kuulokkeet.

4. QC2 toimii paremmin passiivinen ja aktiivinen häiriöäänien verrattuna QC3.

5. Kun vertaillaan niiden paino, Bose QC3 on kevyempi kuin Bose QC2.

6. Bose Melko Comfort 2 on taso valitsin, joka on rakennettu liitinkaapeli. Tämä ei ole läsnä Bose Melko Comfort-3.