Ero Rumpu ja värikasettienDrum vs värikaseteista

Rumpukasetti ja värikasetti ovat olennainen osa lasertulostin, kopiokoneen, ja faksi. Koska ne ovat molemmat kasetit, rumpukasetteja ovat usein väärässä kuin värikasetteja, ja sama tapahtuu rumpukasetteja. Useimmiten ihmiset, jotka eivät tunne näitä osia ovat usein sekava, kun vaihto on tarpeen yhden tai molemmat osat.

Suurin ero on funktio kaksi patruunaa. Rumpukasetteja ovat mekanismi, joka on pyörivä rumpu, joka todella siirtää väriaine, joka tulee ulos värikasetit paperiin. Se on värikasetit, jotka tallentavat värijauhekuvan joka auttaa tulostaa ja tehdä kuvia ja tekstiä paperille.

Rumpukasetti tunnetaan myös fotoreseptorilla rumpu. Koska ne ovat osia kirjoittimen tai kone, molemmat tuotteet ovat vaihdettavissa ja kuluvia. Verrattuna värikasetti, rumpu patruuna on kalliimpaa. Usein rumpukasetti 's kustannus on kolme-neljä kertaa kustannukset kasettia. Huolimatta kustannukset, rummun kasetti on kestävämpi ja pitkäikäinen verrattuna. Vuonna kirjoitin' s käyttö, se voi kuluttaa enemmän värikasetit ennen sen rumpukasetti vaihdetaan.
Toinen ero on, että värikasetit eivät ole valoherkkiä taas rumpukasetti on. On vastaanottavainen sähkövirtaa ja maksuja. Samalla, rumpukasettia itse on sähkövaraus, jotta 'muotti' malleja itseensä. Väriainekasetti, joka toimii säiliönä värijauhetta, ei ole mitään syytä olla sähkövaraus itsessään tai olla vastaanottajan sähkövarausta.

Myös painatusprosessin, rumpukasettia toimii yleensä laserilla joka laukaisee sähkövaraus rumpukasettia. Väriainekasetti ei ole kosketusta laserin tai valoa toimii tarkoitetulla tavalla.
Värikasetit pystyvät pitämään kahta väriaine C musta ja värillinen. Rumpu kasetit vain kiinnittää väriaineen tarvitaan (riippuen tulostuksen ohjeen käyttäjän) väriainekaseteista, riippumatta, jos se on musta tai värillinen, voidaan laittaa ja heihin vaikutuksen paperille.Tapauksissa toimintahäiriö, on suositeltavaa, että rumpu patruuna olisi puhdistetaan osana sen huolto ennen korvataan uudella. Puhdistaminen mainitun patruunan vaatisi ottaen kasetti ulos koneesta ja sen lähettämistä huoltoliike tietokoneisiin tai käyttäjä tekee työtä seuraamalla käyttöohjeesta tulostimen. Vaihdon, käyttöohje voi myös olla hyödyllistä osoittaa mallia, sekä rummun puhdistin.
Mitä värikasetti, se on täydennettävä kanssa värijauhetta sijaan puhdistetaan.
Vaikka on jyrkässä eroja toimintojen välillä rummun ja värikasetit, ne toimivat yhdessä tulostettaessa paljon kuvia ja tekstejä, jotka käyttäjä tarvitsee. Molemmat osat ovat välttämättömiä ja usein ensimmäiset osat on tarkistettava, kun tulostin isn 't tulostusta oikein.

Yhteenveto:

1. Rumpukasetin suorittaa toiminnon luoda ja vaikuttava malleja (tekstiä ja kuvia) paperille. 2. värikasetit vain purkaa värijauhetta.
3. värikasetti on enemmän kuluvia vaihdettavia, ja maksaa vähemmän kuin rumpukasettia.
4. Rumpukasetti on mekanismi, kun värikasetti voidaan pitää säilytysastiana varten väriainetta.