Ero HTC Droid Incredible 2 ja Incredible SHTC Droid Incredible 2 vs Incredible S

HTC vapauttaen Droid Incredible 2 ja Incredible S vain kolmen kuukauden välein, on järkevää, että ihmiset kysyä, miten ne eroavat toisistaan, koska ne molemmat melko sama. Suurin ero Droid Incredible 2 ja Incredible S on solukkopuhelimissa, että ne ovat. Incredible S on GSM-puhelin, joka toimii useimmissa osissa maailmaa, mutta ei CDMA-verkoissa, kuten ne, joita Verizon ja muut yritykset. Toisaalta, Droid Incredible 2 on ensisijaisesti CDMA puhelin mutta lisää kompromissi, joka miellyttää maailman matkailijoille. Incredible 2 sisältää myös GSM-radio, jota voidaan käyttää yhteyden muodostamiseen GSM-matkapuhelinverkoissa.

Tämä on yleisin valituksen ihmiset, jotka matkustavat ulkopuolella on CDMA-verkoissa. Koska radio lähetin puhelimessaan ei toimi GSM-verkoissa, he eivät voi nauttia roaming ja täytyy saada erillinen puhelin. Incredible 2 ratkaisee tämän ongelman siten, että voit silti hyödyntää puhelimen, yhteystiedot ja muut tiedot tallennetaan se.

Sen lisäksi, että Incredible 2 ja Incredible S ovat melko samanlaiset; jakavat saman tarkka laitteisto. Se on varustettu 1 GHz prosessori yhdistettynä MSM8255 piirisarja ja Adreno 205 GPU. Se 's ei oikeastaan ​​reunalla älypuhelin tekniikka, mutta se tarjoaa nautittavaa Android kokemus. 4 tuuman näyttö on melko suuri ja pitäisi palvella erittäin hyvin katsella videoita sekä Internetin selailuun. 8 megapikselin kamerat ovat myös keskimääräistä verrattuna muuhun kentän, joka tyypillisesti urheilu 5 megapikselin Snappers. Videokuvaus on myös kelvollinen 720p. Lopuksi käyttöjärjestelmän Incredible 2 ja Incredible S on Froyo, mutta se voidaan päivittää uusimpaan versioon älypuhelimille, jota kutsutaan Gingerbread .Yhteenveto:

1. Incredible S on GSM-puhelimeen, kun Incredible 2 on sekä GSM- ja CDMA