Ero Ericsson ja Sony Ericsson Ericsson vs Sony Ericsson

Ericsson on ruotsalainen perustuva erikoistunut televiestinnän ja tietoliikenteen järjestelmiin ja erilaisia ​​tekniikoita, jotka ovat langattomat verkot. Sony Ericsson on yhteisyritys ruotsalaisen Ericssonin ja japanilaisen kulutuselektroniikan yhtiö Sony Corporation. Yhteisyritys ilmoitettiin 1. lokakuuta 2001. Sony yhteistyötä Ericsson hyödyntää Ericssonin 's teknologisen tiedon langattoman viestinnän alalla. Kuten tänään, molemmat yhtiöt ovat lopettaneet valmistuksen oma matkapuhelin. Puhelimista valmistetaan ja myydään Sony Ericsson tuotemerkillä.

Ericsson oli merkittävä rooli alalla mobiililaitteisiin, kaapelitelevisio, ja IPTV järjestelmien sekä suoraan että tytär-. Tänään 's suosituin Bluetooth myös keksi Ericsson. Yrityksen perusti Magnus Ericssonin vuonna 1876 kuin lennätinlaitteet korjaamo. Yhtiöllä on pääkonttori toimivat Kista, Tukholman kunta. Sony Ericsson Yhtiön pääkonttori on sijaitsee Hammersmith Lontoo, Iso-Britannia. Kun Nokia, Samsung ja LG, Sony Ericsson julistettiin neljänneksi suurin matkapuhelimien valmistaja 2009. kuitenkin markkinaosuus on laskenut kuudennelle sijalle vuoksi kilpailijoiden kuten Blackberry ja Apple.

Ericsson on maailman 'suurin matkaviestintä laitevalmistaja. Ericsson ei ainoastaan ​​valmistaa matkapuhelin- ja kiinteiden laajakaistaverkkojen vaan myös aktiivisesti mukana konsultointi ja hallintapalveluissa. Ericssonin Yhtiö on erikoistunut myös multimediatekniikan alalla. Sony Erricson erikoistunut alalla matkapuhelimet, musiikkilaitteiden, langattomat järjestelmät, langattomat ääni laitteet, high-tech varusteet, ja langattoman tiedonsiirron laitteiden. Kun matkapuhelimen kenttä on erikoistunut tarjoamaan kuudessa pääluokkaan joita ovat: Walkman-merkkisten W-sarjan musiikkia puhelimiin, cyber -shot kamera merkkituotteiden linja puhelimia eli K-sarjan, BRAVIA merkkituotteiden linja puhelimet, jotka aloitettiin Japanin markkinoille vain, UIQ älypuhelimia, suosituin XPERIA valikoima matkapuhelimia, ja GreenHeart erilaisia ​​puhelimia joka keskittyy ympäristöystävällisiä teemoja käyttämään ympäristöystävällisiä materiaaleja jossa eko-sovelluksia. Koska yhteisyritys Sony Corporation, Ericsson on lopettanut matkapuhelimet itse. Kuitenkin suosittuja malleja valmistetaan aiemmin muun muassa Ericsson GA628, Ericsson SH888, Ericsson A1018, Ericsson T10 mikä oli värikäs matkapuhelin, Ericsson T28, Ericsson T68, ensimmäinen Ericsson laite on värinäyttö, joka on nyt leimattu Sony Ericsson T68i .Ericssonin Yhtiö on noin 90260 työntekijää maailmanlaajuisesti vuoden 2010 lopussa Tytäryhtiö Sony Ericsson on noin 8450 työntekijää vuodesta huhtikuussa 2010.

Yhteenveto:
1. Ericsson on ruotsalainen-yhtiö taas Sony Ericsson on tytäryhtiö Ericsson.
2. Ericsson on pörssiyhtiö taas Sony Ericsson on yhteisyritys.
3. Ericsson pääkonttori on Kista, Tukholman kunta taas Sony Ericsson on pääkonttori Hammersmith, London, UK.
4. Ericsson perustettiin vuonna 1876, kun Sony Ericsson on perustettu vuonna 2001.