Ero Laiton ja epäeettinenLaiton vs epäeettiset

Jotta ymmärtää ero 'laittoman' ja 'epäeettistä,' me ensin on harkittava 'laillinen' ja 'eettinen'. 'Legal' tarkoittaa 'tunnustettu tai tehnyt tosiasiallisia jonka tuomioistuimessa erotukseksi tuomioistuimessa pääoman.' Etiikka on paljon tekemistä sisäisen itsensä. 'Etiikka' voidaan määritellä 'moraaliset periaatteet kuin yksilön.'
Vuonna laiton teko, päätöksenteon tekijä on laki virasto. Jotta epäeettistä teko, ratkaiseva aine on ihmisen 'oman omantunnon. Epäeettinen teko voi olla vastaan ​​moraalia, mutta ei laitonta. Esimerkiksi ministeri voisi kieltäytyä puhua julkisen kerääminen, ellei hän on maksettu suuri summa kuin kaiuttimien 'maksu. On aivan laillinen mutta epäeettistä.

Klo organisaation mittakaavassa on tärkeää valaista eroa 'laki' ja 'etiikka'. Organisaatiossa, lait ovat sääntöjä, jotka esittävät ja toteutti hallitseva hallitukset kurissa yhteiskunnalle. Tässä 'etiikka' ovat moraalikoodit organisaation asettamat pohjalta kulttuuria yhteiskunnassa.
Esimerkiksi maailmassa tietokoneiden, henkilö voi kirjoittaa tai suunnitella järjestelmä, joka on kielteisiä vaikutuksia sosiaaliseen järjestelmää tulevaisuudessa. Tämä voi olla epäeettistä, mutta ei laitonta kunnes ohjelma on suunniteltu ja toteutettu ja oli aiheuttanut huonosti vaikutus.

'Epäeettinen' on mitä yksi tai yksi 's kulttuurin ja ympäristön ajattelee olevan väärässä. Eräs laittomasti teko on aina epäeettistä kun taas epäeettinen toiminta saattaa olla laitonta. Käsitys etiikka saattaa vaihdella eri olosuhteissa.
Jokainen organisaatio on sosiaalinen vastuu kantaa. Sillä on oltava myönteisiä vaikutuksia yhteiskuntaan; se on antaa takaisin yhteiskunnalle, mitä se on tehnyt muodossa hyvinvoinnin yhteisöä. Epäeettinen käyttäytyminen eivät harkitsisi tätä ja olisi etsittävä omaa henkilökohtaista hyötyä. Tällainen laitos ei harkita, mitä niiden järjestelmä on poseeraa yhteiskuntaan olla se hyvä vai huono tai jopa huonompi. Yksi tällainen esimerkki on, että kaivosyhtiöt. He eivät yritä käsitellä haittaa ihmisiä, jotka joutuvat siirtymään toimintaansa. Tällainen asenne on epäeettistä. Tämä voi varmasti ei saa merkitä laiton kuin laki on se ei ole pakollista, että yritys siirtää ihmisiä ja lievittää niiden epämukavuus, joka on aiheutunut kaivostoiminnan.Laiton toiminta havaitaan helposti, koska se poikkeaa määritelty ja asettaa sääntöjä ja määräyksiä, joita hallintoelimissä. Epäeettistä toimintaa on vähän monimutkainen havaita, koska ei ole olemassa joukko sääntöjä eettistä käyttäytymistä. Myös epäeettistä käyttäytyminen riippuu käsitys. Yksittäinen teko voi olla epäeettistä yhden ja olla täysin rehellinen muille.

Yhteenveto:

1. 'Laiton' on teko vastoin lakia, kun 'epäeettisiä' vastaan ​​moraalia.
2. Laiton käyttäytyminen on helppo havaita; kuitenkin, epäeettistä käyttäytymistä on vaikea havaita.