Ero Säännöt ja lainsäädäntöSäännöt vs Lait

Suurin ero sääntöjä ja lakeja on seuraukset liittyvät rikkomatta niitä. Vaikka jokainen on kehitetty vedota tunnetta järjestyksessä, reilun pelin, ja turvallisuus, paino laki on paljon raskaampaa kuin painon sääntö.

Lait ovat kuin laillinen versio sääntöjä. Kun olet lapsi, vanhempi asettaa sääntöjä on noudatettava. Kun olet yhteiskunnassa, hallitus asettaa lakeja on noudatettava. Kun sääntö on rikki, seuraukset ovat yleensä epämiellyttävä, mutta lievä verrattuna rikkoutuminen lain.

Lakeja täytäntöön korkeamman viranomaisen toimipaikka, yleensä poliisin ja syyttäjän 'toimistossa. Lait on kirjoitettu koodilla niin, että ne voidaan tulkita tarpeen. Kun rikkoa lakia on kanteen, joka seuraa, jos olet kiinni.

Säännöt ovat joustavampia ja kuljettaa low end seurauksia. Voit määrittää sääntöjä pelejä, sääntöjä kotona, vaikka säännöt taistelevat tai olla intiimi kumppanin kanssa. Säännöt ovat henkilökohtaisia ​​luonteeltaan, ja ne ovat usein säätää edellytykset ja olosuhteet kodin muutoksesta.

Lait on läpi asianmukaista menettelyä, jotta tulevat voimaan. Laki lähtee kuin laskun, ja täytyy käydä läpi joukko tarkastuksia, tasapainoa, ja äänistä tullakseen laki. Säännöt ovat vain asettaa ja tarpeen mukaan, ja olisi noudatettava kunnioituksesta niille asetetaan sääntöjä.

Säännöt auttavat meitä oppimaan valmistautumaan elävät yhteiskunnassa. Kuten nuoret, meillä on tapana tietää, että on olemassa sääntöjä siitä, lyömällä, varastaminen, valehtelee, ja on tuhlausta. Kuten nuoret aikuiset, olemme vastuussa näiden sääntöjen tulemalla lainkuuliaiset. Lait ei ole tarkoitus asettaa opetuksen rajoja, mutta ovat siellä panna täytäntöön, ja langettaa vankeusrangaistus ja jopa kuoleman, jos ne ovat rikki. Mennessä olet tarpeeksi vanha kamppailemaan lain (ulkopuolella lasten tappaa lapset) olet jo oppinut prosessi tekemisissä eri sarjaa sääntöjä.

Yhteenveto:

1. Lait laillisia vaihtelua sääntöjä.

2. Lait täytäntöön valtiolliset tekijät, kuten poliisin ja syyttäjien.3. Säännöt asettavat yksilöitä.

4. Lait asettavat hallituksen.

5. Lait on käytävä läpi tiettyjä prosesseja tulla lakeja, kuten äänestysprosessia.

6. säännöt ovat organisaatiot ja yksityishenkilöt.

7. Säännöt ovat joustavampia, ja ovat kevyempiä seurauksia kun rikki.

8. Lait ovat joustamattomia, ja kuljettaa jäykkä rangaistuksia kuten vankeusrangaistus, ja joissakin tapauksissa kuolema.

9. säännöt ovat lapsuudessa valmistautua elävät lakien.