Ero eristäminen ja kuntoutusEristäminen vs kuntoutus

Kun henkilö tulee uhka yhteiskunnalle hän voi siis eristää tai kunnostetaan. Tämä on sama joku, joka rikoksen tai on yli-antautunut huumeiden, kun rikollinen on rajoittua estää vahinkoja itselleen ja muille ihmisille. Joten miten on eristäminen eroaa kuntoutus?

Psykologian, eristys voidaan pitää yhtenä monista puolustusmekanismit kokeman psykologisesti epäterveellistä yksilöitä. Esimerkki on, kun tämä sama henkilö on pyydetty itsestään. Myöhemmin hän expounds kertomalla terapeutti murhasta tapaus hän osallistui. Hän jatkaa levittämällä tietojaan kaikki tiedot murhasta graafisen toimintaa ja osinkotulojen tunteensa. Tässä suhteessa hän eristää hänen tunteita, jotta se ei vaikuta hänen kerronta tapahtumasta.

Kuitenkin rikosoikeusjärjestelmän eristäminen on toinenkin merkitys. Tunnetaan myös nimellä eristäminen, eristäminen on rangaistusmuotoa tai vankeuteen tehnyt rikollisia lain siten estää häntä joutumasta kosketuksiin muiden henkilöiden, paitsi henkilöstön vankileirin tietenkin. Tätä voidaan pitää eräänlaisena henkistä kidutusta, erityisesti niille, jotka rajoittuvat vuosia tai vuosikymmeniä (jopa elämän). Jos tulet ajatella tätä rangaistusta, se on itse asiassa tarjoaa suojaa sekä vangin ja yhteiskunta, koska jälkimmäinen on etääntynyt rikollinen, kun taas entinen on myös suojattu yhteiskunnasta, joka on luultavasti pyydä kostoa. Solussa vanki on lisäksi seurata paremmin, varsinkin jos hänellä on itsetuhoisia taipumuksia.Mitä kuntoutus, usein kuulla, kun joku mieletön menee henkistä laitokseen tai narkomaani tarvitsee tiukkaa hoitomallilla. Kuntoutus eroaa eristäminen koska sen tavoitteena on palauttaa henkilö 's normaaliin toimintaan. Siten narkomaani on palattava tilaan samanlainen ennen kuin hän käytti haitallisia lääkkeitä, tai ainakin silloin, kun hänestä tulee raittiina. Samoin henkisesti yksilöt kunnostetaan siten, että ne on opetettava joitakin tärkeitä selviytymiskeinoja ja näytteille positiiviset käyttäytymismuutoksia. kuntoutus edellyttää, että henkilö on palautettu voi vielä tulla hyödyllistä koko yhteiskunnalle ja että se käsittelee aihetta harjoittamalla hänen ohjauksen tunneilla, ryhmä terapia istunnot, koulutusohjelmat, taitojen vahvistaminen, liikunnan ja monet muut korjaavat toimenpiteet.

Yhteenveto

1. Isolation on enemmän rankaisemisesta yksilön, kun kuntoutus on enemmän korjaamiseksi yksilön.
2. eristäminen voi viitata myös puolustusmekanismi, että 'Korean suosituin psykologian.