Ero Petokset ja varkaudetPetos vs varkaus

Petosten ja varkauksien on paljon yhteistä. Molemmat ovat rikoksia, ja molemmat ovat väkisin ottaen jotain muilta kysymättä lupaa. Molemmat ovat kaikki noin varastaminen ja molemmat ovat huonoja asioita. Vahinko ne voivat aiheuttaa voi olla suuri tai pieni, mutta se 's ottaa joku kuitenkin. Ihmisten tulisi olla varovainen varkaita ja huijareita, siksi tietää eroja näiden kahden rikollisia on erittäin tärkeä. Ensimmäinen kerro meille määritelmän kaksi.

Petos on petos tai huijaukseen toiseen saada voittoa ja valheellinen etu. Petos on tahallinen petos, niin että yksi tekee teko voi saada etua tai voivat hyötyä muodossa se. Tämä on myös tehnyt niin, että toinen henkilö voi vaurioitua. Päätarkoituksena petos on ottaa rahaa tai muita arvokkaita asioita muilta ihmisiltä. On kuitenkin olemassa myös muunlaisia ​​petoksia, kuten saamassa rahallinen arvo tieteen teosten laiton tavalla.

Varkaus toisaalta ottaa jotain toista henkilöä ilman suostumusta, että henkilö. Se on rikos omaisuutta, kuten rahaa ja muita arvokkaita asioita. Ryöstöjä, mugging, ryöstöt ja murrot ovat tyyppisiä varkauksia. Joku, joka on tehnyt varkauden pitkään, kuin se on tullut hänen elämäntapaan, kutsutaan varas.

Suurin ero huijari ja varas on, että huijari taipumus salata rikoksen siihen pisteeseen, että hän ei halua hänen uhri tietää, että hän on ottanut jotakin pois henkilön. Huijari varmistaa, että rikoksen piilotetaan aikana teko ja vaikka rikoksen on jo tehty. Rikollisuus on piilossa niin kauan kuin se voi olla; tämä on tärkein tavoite huijari. Toisin varkaus, rikos on tiedossa aikana teko ja jopa pian sen jälkeen sitoudutaan teko. Tämä on tärkein ero näiden kahden rikosten; yksi on piilotettu taas muut helposti tiedossa. Toinen ero on, miten varas tietää, että hän ei voi piilottaa teko varastaa, joten ei ole mitään vaivaa piilottamista teko. Toisin kuin huijari, hän aikoo piilottaa teko varastaa niin hän antaa ylimääräistä vaivaa tekemään järjestelmässä miten hän voi varastaa jotain kenenkään tietämättä.

Kun yksi ryöstää pankki, se on ilmeisesti varkaus, mutta kun embezzles pankki niin se on petos. Joskus on petokset, joita löytyy jälkeen vuoden tai kaksi.

Joten varo huijareita ja varkaus, koska he saattavat vain olla väijyvä nurkan odottamassa iskeä ja saada arvotavarat.YHTEENVETO:

1.

Petos on tarkoitus piilossa rikos varastaa, kun taas varkaus ei.
2.

Varkaat tietävät voivansa 't piilottaa teko niin he eivät' t tehdä paljon vaivaa piilottaa sen, kun huijari tekee ylimääräistä vaivaa piilottaa teko.
3.