Ero Tehtävät ja vastuu tehtävät vs vastuut

Jokainen on törmännyt ehdot velvollisuus ja vastuu. Velvollisuus on moraalinen sitoutuminen jokin tai joku, kun taas vastuu on edellytys olla vastuussa.

Mukaan Cicero, tehtävät tulevat neljästä lähteestä. Duty on seurausta ihmisten, yksi 's tiettyyn paikkaan, yksi' s luonnetta ja yksi 'oman moraalisen odotuksia. Hänen filosofiansa tullin on kuvattu hänen tunnetuin työnsä' On duty '.

Koska velvollisuus tarkoittaa moraalista sitoutumista, se merkitsee aktiivista tunne tehdä jotain. Kun henkilö tarttuu itselleen tiettyjä tulli tai, jos hän on uskottu velvollisuus, niin että henkilö täysin sitoutuu siihen. Kun kyseessä on velvollisuus, henkilö osallistuu toimintaan ilman oman edun. Kansalaisena maan, henkilö on monia heitä tehtäviin. Se on hänen velvollisuus noudattaa perustuslakia.

Vastuu voidaan kutsua kuin kyky toimia yhdessä 'oman tahdon, ilman valvontaa. Se on velvollisuus suoritettava menestyksellisesti määrättyjä tehtäviä. Vuonna vastuu, on henkilön päälle velvollisuus kilpailla tehtävän ja tehdä tehtävän menestys.Vuonna vastuu, ihminen on yksin vastuussa koko tehtävän ja sen tuloksista. Mikäli vastuuta, hän ottaa omistuksessa koko tehtävän. Vastuu voidaan selittää myös sillä joukko ohjeita elämässä, että yksi on noudatettava. Se on vastuussa vanhemmat antaa hyvän koulutuksen lapsilleen.

Duty on sana, joka on johdettu Vanha ranskalainen Deu merkitys ', joka johtuu'.

Yhteenveto

1. Velvollisuus on moraalinen sitoutuminen jokin tai joku, kun taas vastuu on edellytys olla vastuussa.
2. velvollisuus tarkoittaa moraalista sitoutumista, se merkitsee aktiivista tunne tehdä jotain.
3. Jos tullin henkilö osallistuu toimintaan ilman oman edun.
4. Vastuu voidaan kutsua kuin kyky toimia yhdessä 'oman tahdon, ilman valvontaa. Se on velvollisuus suoritettava menestyksellisesti määrättyjä tehtäviä.
5. vastuu, ihminen on yksin vastuussa koko tehtävän ja sen tuloksista. Se on vastuussa vanhemmat antaa hyvän koulutuksen lapsilleen.