Ero Murha ja TappoMurha vs Tappo

Molemmat säädökset joihin liittyvät tappaminen toiselle henkilölle.

Henkirikos on geneerinen termi, joka viittaa tekoon, joka liittyy tappaminen toisen henkilön. Tämä erityisesti teko voi olla rikos vai ei riippuen erityisistä olosuhteista. Tyypit henkirikos olisi rikollinen henkirikokset ja ei-rikollinen henkirikokset. Criminal henkirikos voidaan määrittää eri muodoissa, ja tämä saattaa jopa sisältää tappo. Vuonna rikollinen henkirikokset, mielentila vastaajan otetaan huomioon. Jos vastaaja on jotenkin oikea mielentila, että vastaaja voidaan syytteeseen tapon. Se voisi myös olla, että vastaaja teki tappaminen kanssa yhdistyksen törkeästä.

Non-rikollinen henkirikokset, toisaalta, liittyy tapot, jotka ovat perusteltuja laissa. On tiettyjä perusteita kuin rikollinen henkirikokset. Tämä sisältää automatiikkaa, joka viittaa tappokeinosta kun ei hallita itseään. Toinen perusteltua syytä ei-rikollinen henkirikos on itsepuolustusta. Defense asunnon tai asutusta olisi myös peruste kuin rikollinen henkirikokset. Mielenvikaisuus puolustus on peruste kuin rikollinen henkirikokset. Defense imeväisiän on myös peruste kuin rikollinen henkirikokset mikä tarkoittaa, että alle 14-vuotiaiden ei veloiteta tapon. Lopuksi sota voidaan harkita myös muita kuin rikollinen henkirikokset kunhan kuolleen henkilön on vihollinen valtion.

Kuten tappo, se on juridinen termi, joka viittaa edelleen tappaa henkilö huomioon vastaajan 's mielentila. Muissa valtioissa, tappo voidaan pitää vähemmän muoto henkirikoksen. Tappo on kahteen eri ryhmään, jotka ovat vapaaehtoisia tappo ja tappo. Vapaaehtoiset tappo tarkoitetaan henkilöä, joka tappaa yhteydessä ilkivalta. tässä nimenomaisessa tyylinen puolustus olisi samanlainen kuin tapon. tahaton tappo, toisaalta, tappaa joku ilman ilkivalta. Say esimerkiksi henkilö nopeuttaa maantiellä ja sattui ajaa yli henkilölle, joka puolestaan ​​aiheutti uhrin 'kuoleman. Tässä nimenomaisessa tapauksessa olisi tappo, koska henkilö ei ole aikomusta tappaa henkilö. On olemassa kahdenlaisia ​​tappo, ja ne ovat rakentavia tappo ja rikollisen huolimattomasti tapon. Rakentava tappo viittaa tekemässä jotain lainvastaista joka puolestaan ​​tappaa toista ihmistä ilman aikomusta vaikka rikollisen huolimattomasti tappo viittaa hylkäämistä tullia, joka johtaisi tappaa henkilö.

YHTEENVETO:1. Homicide on yleisnimi, kun tappo on juridinen termi.

2. Homicide pitää mielentila vastaajan taas tappo on enemmän huolissaan pahantahtoinen tappamisen.

3. Murha on rikollista ja ei-rikollinen henkirikokset taas tappo on vapaaehtoista ja tahtomattaan.