Ero kumoaminen ja Avioerokumoaminen? vs avioero
?
Parit, jotka haluavat lopettaa niiden pitkään avioliittonsa on tehtävä tiettyjä oikeudellisia menettelyjä. Kumoamista ja avioero ovat kaksi oikeusprosessi päättyy avioliittoon.

Kumoaminen on menettely, jolla avioliitto on tyhjennetty, todetaan, että tällaista avioliittoa koskaan ollut teknisesti tai ollut pätevyyttä. Avioero on menettely päättyy voimassa oleva avioliitto, joka antaa sekä mies ja vaimo yhden tilan.

Puhuttaessa eroa kumoamisen ja avioero, entinen yksi on laillinen prosessi saada toteamusta, että tällaista avioliittoa ei kelpaa edes alusta alkaen. Tämä tarkoittaa sitä, että tuomioistuin olettaa, että laillinen avioliitto ei olisi tapahtunut ja ei ole tarvetta tuhoamisen avioliiton. Toisaalta, avioero on oikeudellinen menettely päättyy pätevä avioliitto.

Kun kyseessä on avioero, tekijät, kuten elatusmaksut, lapsen huoltoa ja omaisuuden jako otetaan huomioon. ? Mutta mitätöinnin, tällaisia ​​tekijöitä otetaan huomioon. ? ?Toinen ero nähneet osalta olemassa jätettäessä kumoamisen ja avioero vetoomuksia. Kumoamista on jätettävä tietyn ajan jälkeen tehdystä vihkitodistus. Kuitenkin avioerohakemus voidaan arkistoida missään vaiheessa aikaa.

Avioero merkitsee pitkiä oikeudenkäyntejä taas kumoaminen on niin nopea. Kumoamista voi kestää vain pari viikkoa, kun taas avioero voi kestää pari kuukautta tai jopa vuosi. Voidaan myös nähdä, että kumoaminen on vähemmän sotkuinen verrattuna avioero. ?

Yhteenveto

Kumoaminen on menettely, jolla avioliitto on tyhjennetty, todetaan, että tällaista avioliittoa ei ole koskaan ollut olemassa teknisesti tai ollut pätevyyttä.

Avioero on prosessi päättyy voimassa oleva avioliitto, joka antaa sekä mies ja vaimo yhden tilan.

Kun kyseessä on avioero, tekijät, kuten elatusmaksut, lapsen huoltoa ja omaisuuden jako otetaan huomioon. ? Mutta mitätöinnin, tällaisia ​​tekijöitä otetaan huomioon. ? ?

Kumoamista on jätettävä tietyn ajan jälkeen tehdystä vihkitodistus. Kuitenkin avioerohakemus voidaan arkistoida missään vaiheessa aikaa.

Kumoamista voi vain ottaa pari viikkoa taas avioeron voi kestää pari kuukautta tai jopa vuosi.