Ero Rikkomus ja FelonyRikkomus vs Felony

Rikollisuus on rikottu lakia, jolle oikeusjärjestykseen hallitus voi tehdä vakaumus. Rikos voi olla joko törkeästä tai rikkomus. Törkeästä pidetään vakavaa rikollisuutta soveltavien maiden common law. Se voi olla rangaistaan ​​kuolemalla tai vankeuteen ajaksi yli vuoden. Rikkomus, toisaalta, on rikos, joka on vähemmän vakava. Se rangaistaan ​​vankeutta vähintään vuoden tai sakkorangaistus.

Misdemeanors ovat: prostituutio, holtiton ajaminen, ilkivalta, häiriökäyttäytymistä, yksinkertainen hyökkäys, pikkumainen varas, ja huumeiden hallussapidosta. Nämä rikokset ovat rangaistavia enintään 12 kuukauden vankeuteen paikalliseen vankilaan, koeaika, yhdyskuntapalvelu, tai osa-aikainen vankeusrangaistus joka tarjoillaan yleensä viikonloppuisin. Ne tuomittu rikkomuksiin vielä kansalaisoikeuksiaan mutta voivat menettää lisenssinsä, julkiset tehtävänsä tai.Felonies saavat ankarampia rangaistuksia, koska nämä rikokset ovat vakavampia. Näihin kuuluvat rikokset kuten tuhopoltto, varkaus, grand varkaus, huumeiden myynti, ryöstö, raiskaus, ja murhasta. Ne voivat olla väkivaltainen tai väkivallattoman kuten tapauksessa omaisuuden ja huumausainerikoksista. Rangaistus felonies sisältää vankeusrangaistuksiin että riippuu rikoksen joka on tehty. Tämän lisäksi ne voivat olla oikeudellisia seurauksia samoin kuin riistoa, ei ole tukikelpoinen ostaa ampuma, Lisenssien, palvelevilla tuomaristo. Jos rikollinen ei ole kansalainen, hänet karkotetaan. Tuomittu felons voi myös vaikea löytää työtä, kun he ovat palvelleet lauseita.

Yhteenveto
1. törkeästä on vakava rikos, kun rikkomus on vähemmän vakava rikos.
2. törkeästä langettaa kuoleman tai vankeutta vähintään yksi vuosi, kun rikkomus on sakkorangaistus tai vankeutta alle vuoden.
3. tuomittu rikollinen menettää joitakin hänen oikeuksistaan ​​myös oikeutta ostaa ampuma ja oikeus hakea lisenssejä kun henkilö on tuomittu rikkomus ei menetä hänen oikeuksistaan.