Ero valtion ja liittovaltion tuomioistuimetValtion vs liittovaltion tuomioistuimet

Yhdysvalloissa on kaksi tuomioistuimia C liittovaltion ja osavaltioiden. Liittohallitus kulkee liittovaltion tuomioistuimessa, ja osavaltioiden hallituksia ajaa valtion tuomioistuimessa.

Valtion tuomioistuin ilmaisua kuin yleinen tuomioistuin taas liittovaltion tuomioistuimessa kutsutaan heikkolahjaisina toimivalta.
Yksi tärkeimmistä eroista liittovaltion ja osavaltion tuomioistuimissa on toimivalta. Toimivalta liittovaltion tuomioistuimet ei ole niin kehittää kuin valtion tuomioistuimissa. Kun valtion tuomioistuin käsittelee suuren määrän tapauksia, liittovaltion tuomioistuin käsittelee vähemmän tapauksia ja liittyvät asiat kansallisia etuja.
Liittovaltion tuomioistuin käsittelee lähinnä liittovaltion huolenaiheet; liittovaltion verorikosten, huumekauppa, tuliaseiden, ryöstön liittovaltion vakuutettu pankkien välisten kiistojen, konkurssi, ja tapaukset liittyvät sopimukset ja sen maan lainsäädäntöä.

Suurin osa rikosasioista kuullaan valtion tuomioistuimissa. Vaikka rikokset voidaan jättää liittovaltion tuomioistuimet, niitä ei yleensä ratkaisi siellä. Useimmat probate (testamentit ja kartanot) tapaukset, rikkomuksesta tapauksissa (henkilövahinkoja), ja perhe tapaukset (lapseksiottamista ja avioero) hoidetaan valtion tuomioistuimissa.

Valtion hallitus nimittää tuomareita ja syyttäjiä tilassa tuomioistuimessa taas liittohallitus nimittää tuomareita ja syyttäjiä liittovaltion tuomioistuimessa. Presidentti nimittää liittovaltion tuomarit, jotka on vahvistettu senaatissa. Liittovaltion tuomarit pitää tehtävistään kesken hallintaoikeus pohjimmiltaan elämän. Liittovaltion tuomarit voidaan poistaa valtakunnanoikeudessa.Tuomarit tilassa tuomioistuimessa valitaan monin tavoin, kuten tapaaminen, että tietty määrä vuosia vaaleilla, tapaaminen, ja yhdistelmä nimitys ja vaaleissa.

Yhteenveto:

1. Valtio tuomioistuin kutsutaan kuin yleinen tuomioistuin taas liittovaltion tuomioistuimessa kutsutaan heikkolahjaisina toimivalta.
2. Liittovaltion tuomioistuin käsittelee lähinnä liittovaltion huolenaiheet; liittovaltion verorikosten, huumekauppa, tuliaseiden, ryöstön liittovaltion vakuutettu pankkien välinen riita valtioiden, konkurssi, ja tapaukset liittyvät sopimukset ja sen maan lainsäädäntöä.
3. Suurin osa rikosasioista kuullaan valtion tuomioistuimissa. Useimmat probate (testamentit ja kartanot) tapaukset, rikkomuksesta tapauksissa (henkilövahinkoja), ja perhe tapaukset (lapseksiottamista ja avioero) hoidetaan valtion tuomioistuimissa.