Ero kunnianloukkaus ja panetteluKunnianloukkaus vs Panettelu

Kunnianloukkaus on ilmoituksen tai levittäminen lausuntoja, jotka ovat vihjaillaan tosiasioihin antaa negatiivisen kuvan kohde yksilön, ryhmän, yrityksen tai tahoa. Sellaisten lausuntojen katsotaan kunnianloukkauksesta jollekulle, se on ilmoitettu muille kuin kohde yksilön, ja sen on oltava epätarkka, pettää, ja harhaanjohtavaa.

Useimmissa siviilioikeus asetusten kunnianloukkaus pidetään rikoksena kun taas toisissa sitä pidetään vahingon. Siviili- tai rikosoikeudelliset toimet voidaan toteuttaa kuka tahansa, joka alistetaan kunnianloukkauksesta vastapainoksi vastaan ​​perätön kritiikkiä. On olemassa kahdenlaisia ​​kunnianloukkaus joita käsitellään oikeudessa, nimittäin; panettelua ja kunnianloukkaus. Vaikka molemmat voi vaatia julkaiseminen tai levittäminen vääriä lausuntoja, ne eroavat siinä, miten nämä lausunnot esitetään muille ihmisille.

Panettelu on kunnianloukkaus, joka on valmistettu raportoimalla tai lausuen lausunnot ovat vääriä ja haittaohjelmia. Näitä sanoja on tarkoitus vahingoittaa mainetta toista henkilöä tai yhteisöä, joka voi hyödyttää herjaajan. Se on valmistettu käyttämällä ääniä, viittomakielen, kehon kieli, ja muita toimia, jotka voivat loukata toisen henkilön tai yhteisön. Materiaali on todettu tai tehty hienovarainen ja petollinen tavalla.

Kuitenkin tehdä tai puhuminen vääriä lausuntoja televisiossa, radiossa, Internetissä chat, foorumit, tai lähettämällä samat verkkosivustojen kaikkia pidetään kunnianloukkauksesta joka on kunnianloukkaus yleensä tehdään käyttämällä kirjoitettuja sanoja tai julkaisemalla valokuvia ja kuvia. Se tehdään haitalliseksi varten tahrannut mainetta yksittäisen tai ryhmä henkilöitä tai yhteisöjä. Jotain pidettävä kunnianloukkauksesta, on todistettava, että henkilö jossa se on tietoinen sen valheen mutta häikäilemättömästi julkaisee materiaalia.

Esimerkkinä tästä: May ja Belle ovat ystäviä, mutta heillä oli väärinkäsitys, kun toukokuussa 'poikaystävä hajotti hänen koska hän tajusi, että se on Belle jolle hän todella haluaa.Kaksi tuli vieraantunut, ja toukokuussa alkoi kertoa muun ystävilleen, että Belle on käyttänyt lääkkeitä, jotka hän tietää ei ole totta, mutta ei niin päästä tasoihin. Tämäntyyppinen kunnianloukkaus on kyse panettelua. Ei tyydy tähän, May lähetetty lausuman sivuston, ja tämä kääntyi tapauksessa kunnianloukkauksesta.

Oli miten selvitys voidaan antaa, molemmat voivat olla perustana Belle valituksen vastaan ​​toukokuuta oikeudessa.

Yhteenveto:

1. Sekä panettelua ja kunnianloukkausta ovat muotoja kunnianloukkaus. Vaikka panettelu tapahtuu käyttämällä puhuttujen sanojen, kunnianloukkaus tapahtuu käyttämällä kirjoitettuja sanoja.
2. Panettelu myös eleet, viittomakieli, kehon kieli, ja kuulostaa samalla kunnianloukkaus myös julkaisemisen valokuvia ja kuvia.
3. Vaikka antamisesta ja puhuminen vääriä lausuntoja on panettelua, julkaisemalla ne televisiossa, radiossa tai Internetissä tekee niistä kunnianloukkauksesta.