Ero Kuulo ja TrialKuulon vs Trial

Lain, joka on tutkimus ja kuulemisen ovat erilaisia. Kuulemistilaisuus on tuomioistuimelta tai päättävä elin tai ylempi viranomainen. Trials tapahtuu, kun osapuolet riita kokoontuvat esittelemään todistusaineistoon tiedot ennen viranomaisen tai tuomioistuimen.

Verrattaessa kuulemiseen ja oikeudenkäynti, entinen on lyhyempi ja myös vähemmän muodollisia. Vuoden oikeustoimet, kuulemiset suoritetaan tavallisesti suullisesti tavalla, jolla onko ongelma voitaisiin ratkaista ilman oikeudenkäyntiä. Kuulemistilaisuudet ovat käsittelee myös nähdä ja päättämään huomaamaton tämmöiset hyväksyttävyyttä todisteita määrittää menettelyn oikeudenkäyntiä. Kuulemiseen, todistus ja vähän näyttöä esitetään.

Kun oikeudenkäynti pidetään ennen ryhmän jäsenistä, sitä kutsutaan valamiesoikeudenkäyntiin. Jos tutkimus on tuomarin eteen, niin se voidaan kutsua penkki oikeudenkäynti. Penkki kokeet ovat usein ratkaistaan ​​nopeasti tavalla. Sitten on oikeudenkäyntejä, jotka käsittelevät kaikentyyppisiä rikoksia. Siviilikäyttöön tutkimus käsittelee ei-rikollinen riitoja.

Hallinnolliset kuulemiset eivät myöskään pidetä kokeiden vaikka niillä on samanlaisia ​​piirteitä kuin oikeudenkäynti menettelyssä.Vaikka kuulemiset tuomioistuimessa tai viranomaista on monia samanlaisia ​​piirteitä kuin oikeudenkäyntiä, niitä ei kutsutaan kuten tutkimuksissa. On myös huomattava, että muutoksenhakutuomioistuin menettely ei myöskään kutsutaan olemaan kokeissa nämä rajoittuvat tarkastelun todisteiden tuomioistuimessa.
Kuulemistilaisuudet myös tulevat monenlaisia. Osa kuulemistilaisuuksien liittyy siviili- kysymyksiä ym sisältyy rikosoikeudellisia asioita.

Yhteenveto:

1. kuulo on tuomioistuimelta tai päättävä elin tai ylempi viranomainen. Kokeilu tapahtuu, kun osapuolet riita kokoontuvat esittelemään todistusaineistoon tiedot ennen viranomaisen tai tuomioistuimen.
2. Vuoden oikeustoimet, kuulemiset suoritetaan tavallisesti suullisesti tavalla, jolla onko ongelma voitaisiin ratkaista ilman oikeudenkäyntiä. Kuulemistilaisuudet ovat käsittelee myös nähdä ja päättämään huomaamaton tämmöiset hyväksyttävyyttä todisteita määrittää menettelyn oikeudenkäyntiä.
3. Verrattaessa kuulemiseen ja oikeudenkäynti, entinen on lyhyempi ja myös vähemmän muodollisia.